תינוקת חדשה:)

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• תינוקת חדשה:)
    אורה
    20/12/2008

בשעה טובה נולדה לנו תינוקת בתאריך ה17.12.08 בשעה 18:28 שם המשפחה שלנו הוא בן שיטרית, אנחנו מתלבטים בין שקד לעופרי או עפרי בלי ו, מה שיותר מתאים מה את אומרת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת חדשה:)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורה

ליאת יוגב
    20/12/2008

ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 3 , מספר המייצג זרימה חברותיות , ביטוי, קלילות , צדדים רגשיים אך גם ילדיים , נועדה להישאר ילדה ,ללכת עם צדדים ספונטניים כאן ועכשיו . השם שקד בן שיטרית , פחות מומלץ , מסיבה אחת והיא מספרים שמייצגים צדדים רכים רגשיים , אך מצד שני מסדרים לה שם מלא 8 , מה שאומר , שצריך להתמודד עם החיים בתחושת הישרדות לא פעם , כמו לומר , למה מסדרים לי שם מלא שיתן לי כוח ואם כך זהו סימן שהחיים יאלצו התמודדויות כאלה ואחרות . כאשר בין השמות עופרי או עפרי , אדגיש את כל אחד מהשמות , שגם לי אישית קשה להחליט מהו הטוב ביותר ... זאת מאחר ולכל אחד מהם יש יופי של מפה אך גם מסתתרת בעייתיות , כזו או אחרת , וכידוע אין מפות מושלמות . ואם כך , השם עפרי נותן מפה שיש בה צדדים ביטויים חברותיים זורמים , אך מספר המתח - מה שנקרא הקושי הינו 6 מה גם שזהו מספר הפצע הגלגולי , כמו לומר מקום של קושי מחיים קודמים , פצע גלגולי 6 ומספר מתח 6 משמעותו שלא תמיד יהיה קל בנושאים משפחתיים ... ובכל זאת המפה מאד הרמונית , נעימה נפלא רגשית נשית ונהדרת . השם עופרי , מקבל מפה שלפיה מספר הגורל הינו 3 , אך זהו גם מספר המתח , כמו לומר נועדתי לבטא עצמי , אז למה זהו גם מקום קושי , כלומר , היעוד שלי להיות 3 ילדה זורמת קלילה ביטויית יצירתית אך זהו גם מספר שמייצג קושי ... אז מה בוחרים ?? המפה של עופרי גם היא מאד נשית רגשית ונפלאה , יכולות בכיוון המשפחתי ועוד . אך משאירה לכם את הבחירה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורה

ליאת יוגב
    20/12/2008

תשובתי ניתנה , בהתייחס לאיות שם המשפחה באופן הזה - בן שיטרית . במידה ולא כך נכתב תקנו אותי ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלה טעות באיות שם המשפחה:(

אורה
    23/12/2008

שם המשפחה הןא בן שטרית - השם שאנו מעוניינים הוא עופרי או עפרי בלי ו , הילדה נולדה ב17.12.08 בשעה 18:28 מה את אומרת עדיין זה מתאים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורה

ליאת יוגב
    24/12/2008

"ועל קוצו של יוד ", השם עופרי עם ו , נראה נפלא , צדדים מאד זורמים , מול שאפתנות ויכולת להצליח , בהמשך הדרך ... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו