לא שלמה עם שם שבחרתי לבני

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לא שלמה עם שם שבחרתי לבני
    ליזי
    20/12/2008

שמו של בני :עומר סמרה,נולד ב4/3/1997 בשעה 21.30 בערך,עד היום יש לי ספקות לגבי השם הזה ופעמים רבות שקלתי להחליף לו את השם או אולי יהיה מספיק להוסיף שם?מה דעתך על השם הזה? תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא שלמה עם שם שבחרתי לבני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליזי

ליאת יוגב
    20/12/2008

לא מוצאת כל סיבה לשנות או להוסיף לבנך שם , כידוע , 80% מערך המפה שלנו זו המפה שאליה נולדנו , תנו דגש מיוחד לעולם הרגשות שלו , לצורך החזק בבטחון אהבה יציבות , וזה המסר העיקרי , שאוכל לציין כאן . נסי להתחבר לשם , הוא נבחר , וחשוב שתתחברי אליו , כי אחרת קיימת שם דאגת יתר ורגשות אשם מצידך , שמן הראוי להיות שלמה עם הבחירה , בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח מאד לקבל פרטים נוספים

ליזי
    20/12/2008

אני מאד מודה לך על התייחסותך,הייתי מאד רוצה לדעת לפי השם עומר סמרה,תאריך,4/3/97 מה המפה שלו אומרת לגביו,האם יש לו איזה ייעוד מיוחד בחיים האלו,בבקשה תבדקי לי כי ממש חשוב לי לדעת ולהבין את המפה שלו. תודה גדולה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליזי

ליאת יוגב
    20/12/2008

מאחר ומספר הגורל של עומר הינו 6 היעוד שלו הוא משפחתיות אהבה , הרמוניה , מאד חשוב לתת לו את התחושה של אהבה שלה זקוק במיוחד , גם אם בחירת השם היא עומר שם פרטי 19-1 שבתת מודע קולט ,אותך , ליזי , כמי שרוצה אותה עצמאי יחודי ושיצא לדרך, בזכות עצמו , את אבא הוא קולט , כמי שדורש שלמות רבה ורוצה אותו כילד חכם "ומושלם " כאשר מפתו במרביתה היא מפה יותר של צדדים אידיאליסטיים , רגשיים , עם יכולת הבנה נפלאה , אולי יוכל יום אחד להגיע ולהיות , פסיכולוג ? מעבר לכך יש במפה צדדים של תובנה רבה , חשיבה נפלאה , מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , מבחוץ יראה יותר אינדבדואליסט , חכם , ובפנים צריך במיוחד הבנה רגש זוגיות משפחתיות והרמוניה . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,תודה,תודה!

ליזי
    20/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו