מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתדורית21/12/2008
הי לאחי היקר נולדה בת בשעה טובה ב-19/12/08 בשעה 08:00 בבוקר שם האם פרי (פרידה ) גואטה (בת אסתר דואק),שם האב (אחי) שי שלום גואטה (בן מימי גואטה) השניים מתלבטים בין השמות ליאן ונויה. התוכלי לומר לי מה משמעות השמות? האם הם שמות טובים? האם ע"פ הנתונים לעיל יש המלצה לשם טוב יותר? אנא עזרי לנו בקבלת החלטה מהירה אנחנו מקווים ומצפים שהקטנה תצא ב"ה מביה"ח עם שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית
ליאת יוגב21/12/2008מספר הגורל של התינוקת הינו 5 , מספר המייצג צורך בריגוש עניין סקרנות , חופש , ותנועה כאשר מספר הגורל 5 ביחס ליום הלידה 1 , מספרים מאד זורמים בביחד , באשר לשני השמות שהצעתם , השם ליאן , מאד לא מומלץ , מאחר ומתקבלת מפה קונפליקטית בין מספר הגורל 5 לבין השם המלא 7 ,מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים , בלבול רב ועוד השם נויה לעומת זאת , יוצר מפה שיש בה חלקים יותר הרמוניים , לא מושלם ובכל זאת , מה שמתקבל , שם מלא שגם הוא 5 , תואם למספר הגורל , אך השם המלא נויה גואטה מקבל 14-5 מה שמדגיש , הקצנה של ה-5 , בשובבות בצורך בריגושים , וכן שינויים , שלימים יכולים להיות בהיבט המקצועי , צורך כל הזמן לעזוב לדבר הבא ... המפה כולה יוצרת גם , מצב של פחות קבלה עצמית כאשר המספרים במרביתם הינם מספרים רכים , מול זה כלפי חוץ חשוב להיראות בצד החזק , כוח חוזק חוסן . כן גם נוצרת מפה שלפיה צורת החשיבה היא 6 מה שאומר , עד כמה חשוב לי לקחת אחריות מצד אחד מול הצד האחר שכל כך זקוק לאוה ... ריגושים ושינוים , כמו לומר , פחד מאיבוד שליטה , מה פתאום ללכת עם הצדדים המדי חופשיים ... אז לשיקולכם , אלא אם כן קיימים שמות נוספים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה - דחוף
דורית21/12/2008ההורים החדשים מאוד התחברו לשם "נויה" וכנראה שילכו עליו אבל בכל זאת לאחר תגובתך והרצון להיות שלמים עם ההחלטה רצו לבדוק את השמות ענבר או נופר ואני הצעתי את סתיו למרות שלא כ"כ התחברו אליו ..... מה דעתך ? הם בשעה הקורבה משתחררים מבי"ח - זה יהיה אושר גדול אם ההחלטה תתקבל כבר!!!!! המון המון תודה מכל הלב על עבודתך המבורכת שיהיה שבוע טוב ומקסים דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית
ליאת יוגב22/12/2008לא תמיד אני זמינה לענות ולייעץ , על כל פנים , אני מניחה שהשם נבחר - נויה ? שיהיה במזל טוב . תמיד ניתן להשיג אותי - 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)