בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    שרית נחום
    25/12/2008

שלום רב שמי שרית סוריה נחום נולדתי ב 04/12/1981 לבעלי קוראים יזהר נחום והוא נולד ב 11/08/1974 נולדה לי תינוקת ב 17/12/2008 בשעה 07:36 בבוקר אנו חושבים לקרוא לה רומי האם שם זה יתאים לה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרית

ליאת יוגב
    25/12/2008

כשמציגים אפשרות אחת לבחירת שם , נראה שהשם נבחר , ואתם רק שואלים מי תהיה הילדה ? לא כך ? אז אם כך - מספר הגורל של התינוקת הינו 3 מספר האומר , צדדים יצירתיים ביטויים , ילדיים כאן ועכשיו , כאשר מרבית המפה צדדים מאד זורמים קלילים חברותיים ופתוחים , אך לעומת זאת קיים צד האומר , לא מה פתאום , חייבים לקחת החיים באחריות ברצינות , איך אפשר לזרום ביתר , מה שנקרא, מפת פחד מאיבוד שליטה , כמו לומר , אני חייבת להיות בבקרה ובאחריות על הדרך , לא יכולה ללכת ביתר אמון וזרימה , כי יש סיבה שבגללה לא אוכל להאמין בעולם הזה .... מה שנקרא לא פעם חוסר אמון למקום הנאיבי שבאה להיות איתו ... האם קיימים שמות נוספים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן גאיה , אך אני התחברתי יותר לרומי

שרית נחום
    25/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו