שאלה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליז
    22/07/2007

רציתי לדעת אם השם טלי מתאים לשנת 1990 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מוסיפה

ליז
    22/07/2007

התכוונתי לרשום האם השם טלי מתאים לתאריך ה 01.10.1990

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר התאמה

ענת זנזורי
    23/07/2007

טלי שלום רב
    לדעתי השם טלי אינו מתאים ,אני מבינה שזהו תאריך הלידה שלך המראה על בחורה מאוד הגיונית ,זקוקה להרבה נתונים על מנת לקבל החלטות, אינה אוהבת לקבל הוראות אלא לתת הוראות ,השם טלי מראה על גימטריה 4 המראה לעיתים על קושי ,יש לי בעיה עם תאריך הלידה של כי הוא נטול מספרים רגשיים ומשפחתיים , לך חשוב בחיים להצליח ולנהל ,את שמה לב לפרטים הקטנים ולפעמים אפילו מתעקשת על שטויות ,רק בשביל להראות לכולם שאת צודקת ,בקיצור צריכה לומר את המילה האחרונה , אני לא הייתי ממליצה על השם טלי ,ובכלל אני תוהה אם פנית אלי ושאלת אותי זה בגלל שישנה בעיה או מה ? האם את מרגישה קושי בתחום הזוגי?
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרים נתונים

ענת זנזורי
    23/07/2007

על מנת לבדוק את השם טלי ,עלי לקבל ממך פרטים מלאים בלבד של תאריך הלידה ולא רק את שנת הלידה
    תודה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו