מנסה שוב- שאלה לגבי מועד לקיסרי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מנסה שוב- שאלה לגבי מועד לקיסרי
    משפ יום טוב
    02/01/2009

שוב שלום, אינני יודעת מדוע, אבל שלא במתכוון בוודאי השאלה שלי נשארה ללא תגובה....מנסה שוב: אני מיועדת לניתוח קיסרי וצריכה לקבוע תאריך בשבוע השני של פברואר: 8/02/09; 09/02/09; 10/02/09; 11/02/09 ; 12/02/09 האם יש משהו בין התאריכים הללו שמומלץ במיוחד או לחילופין איננו מומלץ? שם המשפחה הוא יום טוב. תודה מראש על העזרה וההשקעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשפחת יום טוב

ליאת יוגב
    02/01/2009

מאחר ורציתי לבחון זאת גם מבחינה אסטרולוגית ,התמהמתי עם התשובה , ובכן , מבין כל האפשרויות , נראה לי עדיף לבחור בתאריך ה-8.2.2009 כאשר מספר הגורל הינו 3 , והירח נמצא אז במזל אריה , גם התאריך ה-9 לחודש יכול להיות תאריך טוב , מספר הגורל יהיה אז 22-4 מספר המוכיח על דגש לפרטים מצד אחד , אך מצד שני כריזמה ועשיה בגדול ביום מן הימים , חשוב כמובן לבחון גם את השם המלא ... אך לשם כך הכינו כמה אפשרויות ואהיה בשבילכם לאחר הלידה . להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה- ושאלה נוספת

משפ יום טוב
    02/01/2009

תודה רבה רבה על התשובה. שאלה נוספת, אם אפשר, לגבי בני, יובל שנולד ב23/01/2006. יש לו אח תאום בשם ארז, אם זה רלוונטי אולם רציתי לשאול דווקא לגביו. מעיון בתשובותיך המפורטות בפורום עלו לי מחשבות הנוגעות להשפעות אפשריות של השם שלו המלא (שם משפחה יום טוב) ואשמח לשמוע את דעתך. מעריכה מאוד את העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשפחת יום טוב

ליאת יוגב
    02/01/2009

מספר הגורל של התאומים הינו 5 -14 , מיום לידה 5 , כלומר 50% מערך המפה הינו 5 , ה-14 משמעותו הקצנה של ה-5 , כמו לומר צורך בחופש ריגושים עניין סקרנות חברה , תקשורת , תנועתיות , אלא שהמפה של יובל , גם אם בילדות השם הפרטי לא מתנגש לנתוני המפה , ובכל זאת בהסתכלות כללית על כל המפה אפשר לראות שזוהי "מפת חנק" במשמעות שכזו , מספר גורל 5 הזקוק לכל האוה , מול זה המספרים האחרים המתקבלים הם 2 ו-4 מספרים "הסוגרים"באיזה שהוא אופן על מ ה שנועד להיות כאן . 2 , 4 מספרים המייצגים צדדים זוגיים , סטנדרטייים , נורמטיביים , מה שנקרא , קולט מהחברה סביבה הורים , מורים , (לימים) שרוצים אותו ילד טוב במיוחד , גם אם הפנים זקוק לדברים אחרים לגמרי , ה-5 כפי שנאמר ומשמעותו המיוחדת . אז אנא , אל תחנקו אותו ... לא להגביל , לאפשר ובגדול . 2 - 4 מספרים המייצגים צדדים חרדתיים , האם מוכר ? הצד החרדתי ובכלל , כל שציינתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- ובקשה להבהרה...

משפ יום טוב
    03/01/2009

תודה על התשובה המפורטת. לא הבנתי את כוונתך מספר גורל 5 זקוק להרבה " אוה" (בוודאי טעות הדפסה). יובל (אנחנו קוראים לו בעיקר יובלי) הוא אכן ילד מאוד מאוד רגיש, עם קצב משלו, אולם לא הייתי אומרת חרדתי דווקא, אני צריכה לחשוב על זה... האם יש דרך לרכך את "מפת החנק" כפי שציינת? האם היית ממליצה להוסיף למשל שם שני? בנוסף- כתבת שיש 2 ו 4- שמו המלא יובל יום טוב נותן 4, אבל היכן מסתתר ה2? תודה רבה על הסבלנות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשפחת יום טוב

ליאת יוגב
    03/01/2009

מספר גורל -5 מדגיש את הצד של הריגושים , חופש ועניין , כאשר במילה אוה, כוונתי לצורך בריגושים , וקיימת תחושה של הגבלה מסויימת ,כלומר , שכאילו מגבילים אותו וסוגרים עליו , עדיין קשה לראות זאת במפה של תינוק ... ובכל זאת לימים, אין ספק שתגלו זאת . כאשר , אין סיבה לדעת להוסיף שם , לא זו העיצה כאן , אלא המקום של לאפשר ולא להגביל , זו העיצה הראשונה , כי לכך זקוק ... מאיפה המספר 2 , מוזמנת ללמוד נומרולוגיה (מלמדת) , כך שאפשר יהיה להרחיב וללמוד זאת ... לא כאן המקום ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו