שם לתינוק-דחוף

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק-דחוף
    ענת כהן
    02/01/2009

שלום,שמי ענת ושם בעלי דורון,שם המשפחה כהן. נולד לנו בן בשעה טובה ביום ו' 26-12-08 בשעה 17:50 שאלתי היא:האם מתאים השם עומר,תום(כתיב מלא או חסר)? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק-דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת

ליאת יוגב
    03/01/2009

מספר הגורל של בינכם הינו 3 , מספר המייצג צורך בביטוי , יצירתיות אפשרית , חברה זרימה , קלילות אך גם צדדים רגשיים ילדיים , 3 מייצג את מספר הילד . מול זה השם עומר כהן , מקבל שם מלא 22 , שיכול להדגיש את הצד היצירתי , שבו , ידיים טובות , אך מצד שני קיים כאן צד של מפת חנק , מאחר והגורל הינו מספר 3 מספר אי זוגי ללכת בדרכי , מול זה המספרים האחרים הינם 2 ו-4 מספרים זוגיים , המייצגים דרישה ללכת בתלם , ולהיות "ילד טוב " למרות זאת , במידה ואלה שתי ההצעות הקיימות , אין ספק , שזהו השם המועדף .... השם עמר כהן - לא מתאים יוצר קרמה 16-7 שיעור במערכות יחסים . השם תום , יוצר מפה שיש בה צדדים רגשיים , עולם צרכים האומר - רגש - מול חיים הדורשים פרקטיות חוסן כוח השרדות . ואם כך מבין השמות תום תם , עומר עמר , נראה שדוקא ע ו מ ר , הוא היותר מומלץ . קיימים במפתו של עומר מספרי 11 ו-22 המדגישים יכולות גבוהות , צדדים מיוחדים , יצירתיות , השראה דמיון , כריזמה ועוד ... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

ענת כהן
    04/01/2009

ראשית,תודה רבה על התשובה המפורטת,זה עזר לי מאוד. יש לי שאלה נוספת אנו מתלבטים עם שם נוסף והוא איתי. ההתלבטות היא מכיוון שיש לי בן בכור ששמו עילי והצלילים דומים.האם השם מתאים לתאריך הלידה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ליאת יוגב
    04/01/2009

אז ראשית , האם לא נבחר השם עומר ? במידה ועדיין לא אתייחס לשם איתי , אז ראשית ה-3 הרגשי , שחשוב לתמוך בעולם הרגשות , הצדדים הביטויים הקיימים בו וכו . מול זה החיים ידרשו על פי השם איתי ללכת בזכות עצמי לעצמאות , לא תמיד תהיה מספיק תמיכה רגשית . צד אחר של ניתוח המפה של איתי , מספרים של עניין פעלתנות , אקשן היסחפות , מול זה כלפי חוץ חשוב יהיה לו להיראות יותר רגיש , ביישן , שלו , א ז למה לא מקבל את מי שאני , אם צריך להראות החוצה משהו אחר מכפי שאני ? שאלה מעניינת , מה שנקרא פחות קבלה עצמית , לשאלה האם השם עדיף על השם עומר " לשיקולכם , לאחר תשובתי זו .... בכל שם קיימת בעייתיות כזו או אחרת , וכאן ציינתי זאת ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה או זה?????

ענת כהן
    05/01/2009

תודה,תודה,תודה. כרגע ההתלבטות עומדת על השמות איתי ועומר,לפי תשובתך אני מבינה שעדיף השם עומר????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו ששכחתי....

ענת כהן
    05/01/2009

מה לגבי השם בן????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ליאת יוגב
    06/01/2009

השם בן יכול היה להיות נפלא מבחינת כל המפה , מספרים מאד הרמוניים זורמים , אלא שקיימת בעייתיות מאחר ומורכב ממעט מדי אותיות , קוראים לזה שיעורים קרמיים רבים ואם כך בעייתיות של הרגשת חסך בהרבה תחומים .. ומשום כך לא הייתי בוחרת בשם זה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו