שם לילדה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לילדה
    זוג מתלאביב
    03/01/2009

בתנו הבכורה נולדה בתאריך 3.12.2008 אנחנו מתלבטים בין כמה שמות: מאיה (או מיה) מעין נטע מיכל שלי רוני וארבל. שם המשפחה גדרון נשמח מאוד לקבל לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזוג מתל אביב

ליאת יוגב
    03/01/2009

ראשית ,מספר הגורל של ביתכם הינו 7 , מספר המציין , צדדים אינדבדואליים , פרטיים , עומק ידע חכמה למידה , מספר יותר רציני כבד , דורש שלמות , מול זה , האפשרויות שהצעתם , נראה לי שהשם מ י ה , ללא א , הוא השם המועדף , ואסביר , מתקבלת מפה , שלפיה צד רציני כבד , אך המספרים האחרים הם - 3 ו-9 מספרים יותר זורמים פתוחים תקשורתיים , חברותיים עם יכולת ביטוי ומשום כך אוהבת את בחירת השם הנ"ל. לעומת זאת השם מאיה , מקבל שם מלא קרמטי 13-4 לא לבחור , קרמה שמייצגת , צדדים של תקיעות וחוסר שביעות רצון , השם מיכל , יוצר מפה מאד אינדבדואלית , אך גם בעיה תקשורתית , שיכולה להיווצר . השם רוני מקבל מפה נוקשה מדי , ועוד בעייתיות , המפה של נטע , יוצרת מפה קונפליקטית 7 בגורל , מול שם מלא 5 , בלבול ועוד . השם מעין , מקבל מפה אינדבדואלית מדי , לבדיות ביתר . ואם כך השם המתבקש , גם כי קיימת סוג בעייתיות , בשם מיה , בשל ה- 3 הקליל מדי לבין ה-7 הרציני , זה כאילו הדרישה ממנה, מצד חברה סביבה הורים מורים , להיות יותר קלילה ופחות תאהבו , כאילו , את המקום הרציני בוגר איכותי ועוד .... ובכל זאת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוג מתל אביב

ליאת יוגב
    03/01/2009

תשובתי ניתנה , מתוך הנחה שהשם גדרון , נכתב ללא האות - י

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לילדה

זוג מתלאביב
    04/01/2009

הי ליאת, קודם כל תודה על המענה המהיר. אכן שם המשפחה נכתב ללא 'י'. נשמח מאוד אם תוכלי להרחיב על הבעייתיות בשם מעין אל מול הבעיתיות בשם מיה. כמו כן, האם את תוכלי להתייחס לשם ארבל. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזוג מתל אביב

ליאת יוגב
    05/01/2009

השמות ארבל ומעין משמעותם זהה , מבחינה נומרולוגית מאחר ששני השמות נותנים שם פרטי 8 ואם כך השם המלא , המתקבל כאן הינו 1 מספרים המייצגים צדדים מאד אינדבדואליים , כמו לומר צדדים פרטיים , יחודיים , יתכן שמצד שני אפשר אף להמליץ על מפה כזו , בשל העובדה שתלך עם האמת הכי גדולה שלה עם הצדדים המאד פרטיים יחודיים אינדבדואליים , כאשר בשם מעין או לחילופין ארבל , יש כאן צדדים שלפיהם כלפי חוץ יהיה מאד חשוב להראות לעולם את הצדדים המאד חברותיים זורמים , אז יש כאן גם בעייתיות שלפיה , פחות קבלה עצמית , אם החוצה חשוב לי להראות משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא תמיד אוהבת את מי שאני .... השם מיה , המספר 3 שממילא מוכר מתוך יום הלידה , מדגיש את הצד המאד פשרן , לעומת ה-7 בגורל , מצד אחד , אך גם מפת חנק , הדחקה לעולם הצרכים המאד אינדבדואלי , פרטי שבי .... אז לשיקולכם ... אפשר להתקשר 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו