מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוספת שםמרסל06/01/2009
שלום תאריך הלידה שלי הוא 8.5.80 . הומלץ לי להוסיף שם ע"י רב. הומלצו לי שמות: מעין, ויעל. מה יותר מתאים? אשמח ליעוץ. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרסל
ליאת יוגב06/01/2009צייני את שם המשפחה שלך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אז
מרסל06/01/2009שם המשפחה שלי הוא: חלבי\חלאויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרסל
ליאת יוגב06/01/2009לאיזה משני שמות המשפחה נולדת ? דייקי בתשובתך , אדייק בשלי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיוק
מרסל09/01/2009שם המשפחה שלי הוא חלבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרסל
ליאת יוגב09/01/2009לא יודעת להמליץ על הוספת שם , צריך לשאול את אותו רב שהציע , קשה לי לענות בשם אחרים . אני יכולה לראות את המפה שלך כך , מספר הגורל הינו 22-4 מספר המייצג דגש לפרטים מידה של אחריות ויחד עם זאת ה-22 - של יכולת עשיה בגדול , כריזמה ומימוש חלומות ... מול זה קיים שם מלא שהוא 11-2 מה שאומר מספר רגשי , כאשר לא פעם הצירוף 2 ו-4 צירוף של דגש לפרטים וקטנות ושם יכולת לצמצם עצמך , צד אחד אם כך הינו מספרים זוגיים מול זה מה פתאום הולכת בתלם ? הרצון לראות עצמך יחודית עצמאית ולאו דוקא סטנדרטית , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה ואם כך מצבים של איבוד שליטה שיכולים לקרות בדרך ... קונפליקט בין ה-1 ל-2 שיכול ליצור בעייתיות מסויימת בבחירת כיוון מקצועי , אז מה רוצה ? לנהל ? לעבוד בעבודת צוות ?? אין לי מושג , איך משנים זאת , האם הוספת שם היא שפותרת ?? ממש לא זו התשובה. ואם כך צריך לשאול את זה שיעץ בעניין .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מרסל09/01/2009כל הזמן כינו אותי בשם סל שזה נרדף לשם מרסל. נורמולוגית אמרה לי שה-ס בשם גורם לחסימה. למה התכוונת שהוספת שם לא יעזור? התכוונת שצריך לשנות את השם לגמרי? או שאין צורך לשנות? אני רוצה להוריד את החסימה, בנוסף סבתא שלי אז התנגדה בתוקף שאקרא על שמה האם זה אומר משהו? תודה על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - אני מכונה בשם סלה
מרסל09/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרסל
ליאת יוגב10/01/2009כדי להחליט על הוספת שם , על פי מיטב ידיעתי , צריך לבחון איזהו השם הרשום בת.ז ואם אכן השם הרשום בתעודה הינו מרסל חלבי , לא מוצאת לנכון להוסיף שם , בדר"כ אני לא יודעת לענות על אמירות של אחרים , כל אחד וגישתו שלו .כך שההמלצה היא של רב ואם כך צריך לשאול מה שנקרא , את הרב .... איך להוריד את החסימה ? קודם כל להבין את משמעות המפה כפי שציינתי ,האם מכירה את הניתוח ? האם התחברת ? ןבכלל חסימה מאיזה בחינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת...
מרסל11/01/2009בערך הבנתי, אני מזדהה עם זה שאני אחראית, ויש לי רצון לעצמאות. אני לומדת מטפלות לגיל הרך. רגישות יש, יכולת עשיה בגדול, אני יצירתית. אני מקבלת את עצתך שאין צורך להוסיף שם. האם תוכלי לבדוק את הצירוף של שם המשפחה חלאויה? זה חשוב לי. (חלאויה רשום לי בתעודת זהות). יום מקסים לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מרסל11/01/2009למה התכוונת ששאלת למה אני הולכת בתלם?
ליאת יוגב11/01/2009אני מזמינה אותך ליעוץ אלי , משהו שאני לא נוהגת לעשות דרך האתר , ובכל זאת במקרה שלך כך נראה לי , בהחלט עדיף . האתר מיועד לבחירת שם לתינוק , ויש כאן משהו שנראה לי לא נכון בכל ההתכתבות הזו ... ואם כך מוזמנת .... 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)