ייעוץ בבחירת שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בבחירת שם לבן
    שלי
    08/01/2009

שלום רב, בהמשך להודעתי הקודמת, ברצוני לציין כי בננו הבכור נולד כאמור בתאריך 4/1/09 בשעה 08:05 ושם משפחתנו הינו כפי שציינתי דבדבני ושם בעלי ערן. ההתלבטות היא כאמור בין השמות איתי, ברק או שגיא. עם עדיפות לשם איתי. בתודה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בבחירת שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלי

ליאת יוגב
    08/01/2009

ראשית , מספר הגורל של בינכם הינו 16-7 מספר המציין עומק איכות דרישה לשלמות , מספר כבד יותר , רציני ובוגר , כאשר השם איתי גם הוא 7 מדגיש את מידת הכובד , כאשר מתוך השם המלא איתי דבדבני , מתקבל גם שם מלא 7 -16 ,ואם כך מדגיש יתר את ה-7 הרצינות כובד , וכן את הצורך בלבדיות , צדדים מאד אינדבדואליים , לא הייתי בוחרת בזה השם . השם שגיא מקבל מפה שיש בה חלקים נוקשים מול חלקים יותר זורמים , אקשן פעלתנות , מושלם לא . השם ברק יוצר בעייתיות , בעובדה שקיים קונפליקט בין ה-7 ל- 5 שם מלא , ויתרה מזו שם מלא קרמטי 14-5 , צורך בגיוון ריגוש , ה-5 הוא המספר הקליל ביותר ה-7 כבד , יוצר אם כך בלבול , כעסים עצורים רגשות קשים .... לא לבחור . ואז נשאלת השאלה איזה שם יותר טוב ?? לא יודעת לענות על כך ,...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה

ליאת יוגב
    08/01/2009

ומהו שם המשפחה של התינוקת ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו