בחירת שם דחוף דחוף

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם דחוף דחוף
    דפנה
    11/01/2009

בני נולד ב- 5/1/09 ואני מתלבטת בן איתי, אייל או אמיר מה עדיף? שם המשפחה הוא ביטון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם דחוף דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפנה

ליאת יוגב
    11/01/2009

מספר הגורל של בנך הינו 8 , מספר המציין גישה פרקטית מעשיות תכלס , שאפתנות , מטרות וכו. מול זה מתוך השמות שהצעת , אין ספק שדוקא השם א י ל , עם י אחת בלבד הוא השם הנפלא בעבורו , כי אז מתקבלת מפה חזקה מנהיגותית , עצמאית , והחשוב מכל - הרמונית , השם איתי , מקבל בעייתיות מסויימת ,הקשורה בפחות קבלה עצמית , כי כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות - רגיש זוגי שותפי , אך מי שהוא , יותר שאפתני חזק ועוצמתי אז למה אני צריך להראות לעולם משהו אחר מכפי שאני , סימן שאני לא תמיד אוהב את מי שאני , מה שנקרא פחות קבלה עצמית ... השם אמיר יוצר מפה קרמטית שם מלא 13-4 , הרגשת תקיעות וחוסר שביעות רצון.. השם אייל , מקבל קונפליקט בין מספרי ה-1 ל-2 מה רוצה לנהל , לא מה פתאום לשתף פעולה . ומכאן בעייתיות מסויימת , ואם כך כפי שהצעתי השם א י ל - נפלא . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו