הוספת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• הוספת שם
    איילת
    11/01/2009

שלום יש לי תאומות שנולדו ב 1.8.1999 שבגימטריה זה 1 . השמות שלהן (בלי תכנון) בגימטריה של התאומה הגדולה 100 שזה 1. ושל התאומה הקטנה זה 91 שזה גם 1. הבעיה שלי ששמה של הגדולה הוא צרוף של שני שמות על שם אמו של בעלי שנפטרה בגיל 36 ממחלה קשה ועל של אמי ששנפטרה לא מכבר בגיל 62חייה היו קשים. בשבוע האחרון אני מוטרדת שאני מושכת אנרגיות שליליות לביתי . אני שוקלת להוסיף לה שם. היא ילדה מדהימה עם המון נתינה הבנה אחריות אך מופנמת. איזה משקל גימטרי עלי להוסיף לשם נוסף עבורה?. מלבד התאומות יש לי ילדה נוספת צעירה שנולדב ב 5.7.2001 שבגימטריה זה 6. ושמה בגימטריה גם 6, שוב לא מתוכנן. היא בחינוך המיוחד, עם איחור התפתחותי ניכר , כבדת פה ובעיות קוגנטיביות. האם מומלץ להוסיף גם לה שם? . ושאלה נוספת, אולי טיפשית, אם אני מוסיפה שמות לשתיים מבנותי לא כדאי להוסיף גם לתאומה ההקטנה?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איילת

ליאת יוגב
    11/01/2009

נתת המון נתונים ולמרות זאת לא יכולה להבין הרבה , כדי לענות נכון אני חייבת לראות את השם המלא , ותאריך הלידה ולא מצב בו את מחשבת את מספרי השם .... ואם כך אם ברצונך לקבל תשובה כלשהי , מיסרי יותר נתונים ,או שתדברי איתי בשיחת טלפונית 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו