דילמה בבחירת שמות לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• דילמה בבחירת שמות לבן
    קרן
    13/01/2009

שלום, שמי קרן סוקולובסקי ואני אמורה ללדת בן בתחילת מרץ (בעיקרון התאריך המשוער הוא 22/3 אבל אני אלד בשבוע 38 הווה אומר תחילת מרץ) , אח לאיה שנולדה ב- 22/07/07 ב- 03:15. אנחנו בדילמה לגבי בחירת השם ולאחר צמצומים רבים השמות הרלוונטים הם: אילון ינאי. (בעלי מתעקש על אילון למרות שאני לא סגורה על השם הזה). אודה לחוות דעתך לגבי השמות הללו. תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה בבחירת שמות לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אין מענה לשאלתי??

קרן
    15/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן

ליאת יוגב
    15/01/2009

אין ספק שתשובתי לא סופית , אין תאריך לידה מדוייק , ואם כך השם אילון יכול להיות נפלא , כאשר המספרים הם מספרים חברותיים פשרניים , אך אנא היי איתי בקשר לאחר הלידה . השם ינאי סוקולובסקי , לא מומלץ , יוצר מספרים קרמטיים גם 16 וגם 19 הימנעו מלבחור בזה השם . הכינו עוד שמות, כדי שאפשר יהיה לתמרן בין מספר שמות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו