מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שםאבי15/01/2009
שלום נולדה לנו בת בתאריך 04.01.2009 שמה בישראל הוא מעיין לגבי השם לא היה לנו ספק רק לא ידענו אם מעיין עם שתי יי או מעין עם י אחת בבית החולים בשחרור היא נירשמה עם שתי יי שאלתי מה נכון ומתאים לה יותר . תודה אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ליאת יוגב15/01/2009מהו שם המשפחה של מעיין - מעין ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
אבי19/01/2009שלום שם המשפחה של מעיין הוא בוזגלו. 04.01.09 תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב19/01/2009ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המייצג עומק רצינות , כובד , דרישה לשלמות , צורך בלבדיות , על פי השם מעין , עם י אחת , נוצרת מפת חנק , שמשמעותה , ה-7 הינו מספר לא סטנדרטי , מיוחד , צורך בזמנים עם עצמי , מול זה , המספרים האחרים במפה , מדגישים את העובדה , שתקלוט , מתוך החברה סביבה הורים מורים וכל השאר , שחייבים להיות מאד פרקטיים מעשיים וסטנדרטיים , כמו לומר , ללכת בתלם , להיות רצינית מעשית אחראית , ואם כך עד כמה נותנים לי את המקום המיוחד , שאליו נולדתי ?? את הפרטיות , את העולם שלי עם עצמי ? את העובדה שאני אחרת , שונה .... מעבר לכך ההגדרה של המפה , מעין בוזגלו , היא מפה עצורה רגשית , קושי בביטוי רגשי. על פי מעיין , עם שני י , המפה הופכת להיות מפה שמרבית המספרים שלה הם מספרים אי זוגיים , 7 5 9 מספרים שיש בהם סוג של מיוחדות מעוף , אלא שא. קיים הבלבול בעולם הצרכים , עם מה אני רוצה ללכת האם חשוב לי להיות מאד קלילה זורמת תקשורתית , או לחילופין , כובד רצינות ואיכות , ואם כך יש כאן בלבול , הבלבול שבין ה-5 ל-7 , ויתרה מזאת בין ה-14-5ל-16-7 שאלה מספרים קרמטיים ואם כך הקצנה לכל מספרים , מה שיוצר בלבול , ההורים הכי נפלאים , לא תמיד יכולים להבין ילדה שכזו . קיימת מפה של פחד מאיבוד שליטה , מצבים בתוך החיים של איבוד שליטה . בקיצור לא פשוט . אז על מה ממליצים , אין לי מושג ..... קיימת במפה של מעיין , מפה של פחות קבלה עצמית , כי יהיה חשוב לה להיראות כלפי חוץ מאד שיגרתית נורמטיבית מסודרת , אחראית (זו כנראה הדרישה של אבא אבי ) ואם כך תלמד שהעולם לא יאהב אותה בחלקים המאד שונים מיוחדים ואחרת , כמו לומר , פחות קבלה עצמית ... לא יכולה להמליץ על אף אחת משתי האפשרויות , כל מפה והבעייתיות שלה ... מצטערת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב19/01/2009על פי המפה של מ ע י י ן , חשוב להפנות אותה לכיוון יצירתי , או רוחני , במהלך הדרך בחיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)