עזרתך בבחירת שם לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרתך בבחירת שם לבת
    דנית
    15/01/2009

שם האב: עדי שם האם: יפעת שם משפחה: חבקין תאריך לידה: 15.1.09 מתלבטים על השמות: עומר, זוהר, אורי, רומי לעצתך נודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרתך בבחירת שם לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד

ליאת יוגב
    15/01/2009

לא ברור לי האם מדובר בבת או בן ? מאחר שכל השמות יכולים בהחלט להתאים גם וגם , כידוע לך . השם עומר יוצר מפה שיש בה פחות קבלה עצמית , המפה כולה הולכת בכיוון המנטלי , פרטי ,יחודי מול זה כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות זוגית , הרמונית סטנדרטית , ואם כך למה לא אוהבת את מי שאני בצדדים היחודיים שבי ? מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ... השם זוהר יוצר מפה מאד יחודית עצמאית אינדבדאולית , מלבד השם הפרטי זוהר שהינו 2 , כשיהיה חשוב לה לראות עצמה זוגית אלא שכל מי שהיא מאד יחודית מעוף , עצמאות , פרטיות אינדבדואליות . השם אורי , אפשר לומר עליו אוה .... מאחר וכל מספרים המפה המתקבלים הם 9 , מפה שיש בה המון טוב לב , רצון לבגדול , צורך במרחבים , אוניברסליות למען האחרים , ובקיצור מ נ ה י ג ו ת .. אין כאלה הרבה מפות , לטוב ולרע , כמובן ... השם רומי יוצר מפה של פחד מאיבוד שליטה , מצד אחד , ופחות קבלה עצמית מצד שני , שתי בעיות מדי גדולות .... ואם כך לשיקולכם בין עומר , זוהר ואורי ... ידעו אותי מה בחרתם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו