מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרתך בבחירת שם לבתדנית15/01/2009
שם האב: עדי שם האם: יפעת שם משפחה: חבקין תאריך לידה: 15.1.09 מתלבטים על השמות: עומר, זוהר, אורי, רומי לעצתך נודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
ליאת יוגב15/01/2009לא ברור לי האם מדובר בבת או בן ? מאחר שכל השמות יכולים בהחלט להתאים גם וגם , כידוע לך . השם עומר יוצר מפה שיש בה פחות קבלה עצמית , המפה כולה הולכת בכיוון המנטלי , פרטי ,יחודי מול זה כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות זוגית , הרמונית סטנדרטית , ואם כך למה לא אוהבת את מי שאני בצדדים היחודיים שבי ? מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ... השם זוהר יוצר מפה מאד יחודית עצמאית אינדבדאולית , מלבד השם הפרטי זוהר שהינו 2 , כשיהיה חשוב לה לראות עצמה זוגית אלא שכל מי שהיא מאד יחודית מעוף , עצמאות , פרטיות אינדבדואליות . השם אורי , אפשר לומר עליו אוה .... מאחר וכל מספרים המפה המתקבלים הם 9 , מפה שיש בה המון טוב לב , רצון לבגדול , צורך במרחבים , אוניברסליות למען האחרים , ובקיצור מ נ ה י ג ו ת .. אין כאלה הרבה מפות , לטוב ולרע , כמובן ... השם רומי יוצר מפה של פחד מאיבוד שליטה , מצד אחד , ופחות קבלה עצמית מצד שני , שתי בעיות מדי גדולות .... ואם כך לשיקולכם בין עומר , זוהר ואורי ... ידעו אותי מה בחרתם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)