בחירת שם לתינוקת דחוף

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת דחוף
    מיכל
    18/01/2009

נא עזרתך שמי מיכל יניב 29.6.79 בעלי כפיר 23.12.75 ביתי נולדה ב6.1.2009 בשעה 22:50 פנינו לנומרולוגית לגבי שמות וזו פסלה את כל השמות שרצינו נשמח להמלצותיך ודיעה נוספת התלבטנו בין תמר,מאיה,נועה,לירון ואורין האם משהו מהם נכון לקרוא לילדה? האם יש לך המלצה אחרת? כמו כן רציתי להוסיף לה שם שני ע"ש אימי ז"ל קלרה או בהירה מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל

ליאת יוגב
    18/01/2009

מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו יניב , תשובתי היא , מספר הגורל של ביתך הוא 9 , מספר המציין יכולת הבנה , נתינה , רצון לבגדול וצורך לתקן את העולם... מעבר לכך , מתוך השמות שהצעת , השמות מאיה ולירון יכולים להיות שמות נפלאים . מאיה נותן שם פרטי 11- 2 בתת מודע תקלוט שרוצה אותה כילדה הרמונית נעימה , שותפה ועוד . מול זה קיימת כאן מפה של הבנה , הקרבה צד שרוצה בגדול , מול צד אחר של התייחסות לפרטים . היבט זוגי מאד אפשרי , יכולות בכיוון הזוגי , גם אם הפנים מאד זקוק למען האנושות ... ובכל זאת בתחום היכולות יש אפשרות ללכת על שיתוף זוגיות ואינטימיות . השם לירון , נותן מפת מנהיגות , מפה שיש בה חלקים מצד אחד של ליברליות הבנה נתינה , מצד שני גישה מאד פרקטית (מזל גדי) מעשיות , כוח , רושם סטטוס . ואם כך מפה נפלאה .... זו דעתי , ואת היא זו שצריכה להחליט על מי את סומכת בשיקול הדעת שלך .... בהצלחה על השם השני , כשתבחרי את הראשון אוכל לענות לך איזה מהשמות להוסיף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

מיכל
    18/01/2009

קודם כל תודה על ההסבר הקצר והמזין, אני לא מבינה הכיצד שתיכן אומרות דברים שונים לגמרי היא אמרה שמאיה מראה מחלה בעמוד השדרה וזה מה שהפחידאותי כעת המליצה לי על השם אליאור מה דעתך? לצערי אני מבולבלת מאוד ולא יודעת מה להחליט כי גם לא היה לי שם שדיבר אליי מהבטן מההתחלה ונתפס... חשבתי על ליאם ואושר וגם הם נפסלו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ליאת יוגב
    18/01/2009

ממש לא יכולה לדעת שהשם מאיה יוצר בעייה בעמוד השדרה , (לא הכל אני יודעת ) ובכל זאת , אני אישית חושבת שהשם הוא טוב ... אין לי ספק שאם תפני ל-1000 נומרולוגים , יהיו לך 999 שיטות ... כי כך זה עובד . את צריכה להחליט על מי את סומכת , ומה החלטתך האישית בעניין .. בהצלחה ספרי לי רק במה בחרת, לבסוף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

מיכל
    18/01/2009

ליאת, מה דעתך על השם אורין או אליאור? סליחה שאני משגעת אותך אנחנו סביב זה 5 ימים כבר ומאוד מתוסכלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ליאת יוגב
    19/01/2009

השם אורין מקבל מפה שיש בה חלקים מאד זורמים , מול זה צורת חשיבה האומרת - חייבים שיקול דעת , זהירות ומה פתאום להיות ביתר בכיוון החופש ריגוש עניין , חברה , הכל חייב להיות תחת בדיקה וזהירות , כמו לומר ,מפת פחד מאיבוד שליטה . עד כדי, שקורים אירועים של איבוד שליטה בתוך החיים ... השם אליאור , יוצר מפה , מי שמכיר מבחוץ לא מכיר מבפנים , הפנים מאד זקוק לאינדבדואליות , ליחודיות פרטיות מול זה , כלפי חוץ חשוב להיראות ילדה מסגרתית תבניתית , ההולכת בתלם. ואם כך אפשר לראות - מסרים כפולים מצד ההורים ....אפשר גם לראות את מפת פחד מאיבוד שליטה , במקרה של אליאור יניב , מה שאומר מה פתאום ללכת אם הצד היותר מדי מקריב ומבין אחרים , ואיפה אני כאן , אז אם מה ללכת האם ללכת אם הצד של ההקרבה הבנה ולמען אחרים או אולי , להיות מאד לעצמי , כי אסור יותר מדי להקריב , יש לזה מחיר .שוב מפת פחד מאיבוד שליטה , המביאה כאמור, מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים ... לשיקולך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסופו של דבר הלכנו עם הלב...

מיכל
    19/01/2009

ובחרנו בשם מאיה קלרה יניב אני מקווה שאכן יהיה בחייה כל שתצטרך המון תודה על העזרה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ליאת יוגב
    19/01/2009

נפלא , בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו