התאמת השם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התאמת השם
    יעל
    18/01/2009

נאמר לי כי אני ובני לא נסתדר מאחר והשם לא מתאים לבני קוראים אסף שרעבי ולי יעל והוא נולד 21.4.94 האם עליי להחליף את השם מה גם שהוא נראה לי ילד עצוב אודה לך על תשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת השם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ליאת יוגב
    18/01/2009

אין לי דרך לבחון האם את ובנך לא מסתדרים , לא מנסה לפרש אמירות של אחרים ... כדי לראות את היחסים שבין שניכם יש לראות את המפה הראשונה אליה נולדת ביחס למפתו של בנך . בכל מקרה מפתו של בנך מוכיחה על כך שמספר הגורל =3 יום לידה =3 ושם מלא =3 מה שאומר שבא ללמוד כאן , שיעור באופטימיות , אלא שברור גם שתקופת הילדות , מאד דורשת נוקשה ולא תמיד מאפשרת לו להתחבר ליעוד , שאליו נולד , ואם כך ברור שיש לחבר אותו , למקום של שמחה , ביטוי , זרימה .. לא מובטח שאם זה הולך בדרכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת שם

יעל
    18/01/2009

כוונתך היא לעודד אותו ולהוביל אותו כי הוקצת סגור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ליאת יוגב
    18/01/2009

אכן כך , קיים במפה של בנך צדדים רגשיים מאד , מול העובדה שפחות מקבל את עצמו בצדדים הכל כך רגשיים , כמו לומר , פחות קבלה עצמית , יש לחבר אותו יותר לגישה אופטימית , חברה , זרימה ,ביטוי , לא משנה באיזה כיוון , אולי נגינה ? שזו אופציה נפלאה ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו