בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    הדס
    19/01/2009

נולדה לנו תינוקת בתאריך 4.1.2009 שם משפחתנו הינו בוסתני אני מעוניינת בשם ניב או גילי או שקד כאשר נטיית הלב שלי היא ניב אשמח לשמוע את דעתך תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדס

ליאת יוגב
    19/01/2009

מעניין במיוחד לראות שכל אחד מהשמות שהצעת , ניב שקד וגילי , כולם נותנים שם פרטי 8 , מה שאומר שהצירוף של כל אחד מהשמות עם שם המשפחה יוצר , שם מלא 14-5 ואם כך = מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המציין כובד רצינות איכות, דרישת שלמות , צורך בלבדיות , מול זה מה שמתקבל בכל אחד מהשמות שם מלא 5 , או נכון יותר 14-5 כלומר א. מספר קרמה , המדגיש צורך בלשנות כל הזמן , או אולי נציג את העובדה שקיים קונפליקט מאד בעייתי בין ה-5 כמספר הקליל ביותר , לבין ה- 7 מספר הגורל והמספר הכבד ביותר , ואם כך מוצאים מצבים של איבוד שליטה , או לחילופין פחד מאיבוד שליטה , מצבים שלפיהם , כעסים עצורים , רגשות קשים ועד כמה לא הייתי ממליצה , אם כך , על אף אחד מהשמות .... בעייתי במיוחד , מצטערת , אבל תאמיני לי , שלא טועה כאן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

הדס
    19/01/2009

על איזה שם או מס נומרולוגי של השם הפרטי את ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדס

ליאת יוגב
    20/01/2009

חשוב שאת היא שתתחברי לבחירת השם ... נכון ש"פסלתי"לך את השמות שבחרת ובכל זאת , הציעי שמות ואעזור לך להחליט ולבחור נכון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הדס
    20/01/2009

אמרת שכל השמות שבחרנו הינם בסיפרה 8 .ועפ"י תאריך הלידה שלה שהוא 7 החיבור הוא לא מוצלח. שם משפחתנו הינו בוסתני ותאריך הלידה הינו 4.1.2009 השאלה היא האם ישנו מספר מועדף לשם הפרטי שיתאים לה ,ואז נוכל לבחור מבין השמות שמתאימים מבחינה נומרולוגית שם שנתחבר אליו. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדס

ליאת יוגב
    21/01/2009

לא בדרך הזו אמורים לבחור שם , על פי מספר שם וכדו . אלא , חשוב שתתחברי ותאהבי שמות , ותציגי לי אותם , אעזור לך לבחור את הנכון ביותר , שוב על פי החיבור שלך לשם , לא למספר ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו