מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתמירית21/01/2009
שלום רב, הייתי רוצה להתייעץ אם כדאי לקרוא לבתי - נטלי. היא נולדה ב- 17.1.09 ב- 01:53 בלילה (בין שישי לשבת). שם המשפחה- נתן. שמי מירית ושם האב יניב. תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית
ליאת יוגב21/01/2009כשמציגים לי שם אחד בלבד , קיימת הרגשה שנבחר השם ובכל זאת אענה על שאלתך... מספר הגורל של ביתך הינו 2 , מספר המייצג צורך בשיתוף הרמוניה , זוגיות , שלווה , צדדים רגשיים במיוחד , בילדות צורך בהרבה עידוד ותמיכה , מול זה קיימת הרגשה , שצריכה ללמוד להסתדר בעצמאות רבה , לדעת להסתגל למצבים , ולא תמיד מקבלת את התמיכה לה זקוקה . זאת מתוך השם נטלי . מול זה קיים צד מאד תלותי מספרי 2 ו-5 בשם המלא , ומה פתאום , אני לא מוכנה ללכת אם הצדדים התלותיים , חייבת בגישה שלי , של נטלי , להיות חזקה עצמאית יחודית . מה שנקרא - מפת פחד מאיבוד שליטה, עד כדי שמצבים בתוך החיים מאבדים לא פעם שליטה בעייתיות נוספת לימים , מה אני רוצה מבן הזוג שלי , האם אני רוצה אותו עצמאי וחזק , או רגיש ושותף ?? ואם כך קושי בבחירה . האם קיימות אופציות נוספות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות
מירית21/01/2009שחר, לינור, ספיר, בר, עופרי, לינוי, ירדן, לירון, צליל. אשמח אם תוכלי לרשום כמה אופציות עדיפות מאחר ואני ובעלי קצת חלוקי דעות, לכן עדיף מבחר... כמו כן, לבתי הגדולה קוראים עדי (שם משפחה- נתן) היא נולדה ב- 21.6.05- האם השם מתאים לה? המון תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות
מירית23/01/2009שחר, לינור, ספיר, בר, עופרי, לינוי, ירדן, לירון, צליל. אשמח אם תוכלי לרשום כמה אופציות עדיפות מאחר ואני ובעלי קצת חלוקי דעות, לכן עדיף מבחר... כמו כן, לבתי הגדולה קוראים עדי (שם משפחה- נתן) היא נולדה ב- 21.6.05- האם השם מתאים לה? המון תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית
ליאת יוגב23/01/2009אנסה לפרט על כל אחד מהשמות , כאשר , ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 2 , מספר המייצג צורך בשיתוף , אינטימיות , רגישות רבה , צורך בשלוה והרמוניה . חשוב לתת הרבה עידוד ותמיכה בילדות . כאשר מבין כל השמות , השם היותר מומלץ הוא דוקא - שחר , מאחר והמפה מראה , על כיוון של יכולת הבנה נפלאה , מול זה שה-2 הולך על קטנות , מול ה-9 , בגדול ... אבל מספרי 2 ו-9 הקיימים במפה לא יוצרים קונפליקט , ומשום כך נראה הטוב ביותר . כאשר כל שאר השמות יוצרים , כל אחד וסיבותיו איזה שהיא בעייתיות . השמות לינור ולירון - משמעות תואמת ,(היפוך אותיות) ואם כך מתקבלת מפה שהפנים כל כך רגיש , אלא שיש כאן מצבים של הדחקות לעולם הרגש , וכן מפה חרדתית . השם ספיר וצליל יוצר קונפליקט בעולם הצרכים , צד אחד האומר , הכי אני חייבת זוגיות לדרכי ,מול מה פתאום , הכי אני עצמאית והולכת בדרכי , מה שיכול ליצור , לימים בעייתיות , בבחירת בן זוג ..... גם ירדן יוצר מפה שכזו , מעבר להדחקה הנוצרת במפה של ירדן לעולם הרגשות , הפנים כל כך רגש , ויחד אם זאת , כאילו שולחים לחיים של עצמאות ושורדנות , וחלילה לא לגעת בעולם האמת ,רגש , שיתוף הרמוניה .... השם בר יוצר מפה תואמת לזו של שחר , אלא , שיש כאן מדי מעט אותיות .... חשוב לציין ששחר בר , מתקבל גם צד של חיבור לרוחניות בהמשך הדרך .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)