שם לבתי הבכורה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבתי הבכורה
    מאיר כהן
    22/01/2009

שלום רב, שמי מאיר כהן ובשבת ה-17 לינואר 2009 בשעה 14:26 נולדה לי ואישתי אנטה בת בכורה מדהימה. הבעיה היא שעוד לא החלטנו על שם ומאוד מאוד קשה לנו להחליט. אודה אם תוכלו לעזור לי לבחור מאופציות הבאות או לתת לי אלטרנטיבה חדשה: אורין, אוריאן, יערה, אלמוג, גילי, עלמה, אריאל, קורל, ליפז, שובל. תודה מראש, אנטה ומאיר כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבתי הבכורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיר

ליאת יוגב
    22/01/2009

מספר הגורל של ביתכם הינו 2 , מספר המייצג רגישות רבה , צורך בשיתוף , הרמוניה שלווה , בילדות חשוב לתת הרבה תמיכה ועידוד .... מול זה מכל השמות שהצעתם , השמות היותר מומלצים , הינם קורל שןבל , המפה של קורל , מפה מאד זוגית , מה שמדגיש הרמונית , מספרי 2 4 6 קיימים במפה , ואם כך , חלק מאד נעים , רגשי , קיימת הערה קטנה , שלפיה כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות מאד מעשית אחראית , משהו שתנסה להרשים איתו כלפי חוץ , כמו לומר פחות להראות החוצה את החלקים הרגשיים בעודף הקיימים בי , ובכל זאת מאד אוהבת המפה השם שובל מקבל מפה שוב שכולה זוגית 2 6 8 מספרים המייצגים ללכת בתלם , ילדה טובה , כאשר קיימים צדדים רגשיים מול יכולות בכיוון חוסן כוח , כאן יכולה להישאל השאלה למה צריך לקבל מספר הנותן כוחות , ואז האם בחיים יהיו מצבים של יכולת התמודדות כזו או אחרת , מה גם שיום הלידה הינו 8 מה שמדגיש שה-8 כוח שאפתנות מטרות , קיים בדרכה כל שאר השמות פחות מומלצים ... כל אחד וסיבתו הוא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת מבין השניים מה עדיף?

מאיר כהן
    22/01/2009

תודה רבה על התשובה המפורטת והמהירה. מבין שני המומלצים הלב אומר קורל כי זה מאוד קרוב לשם הסב של אישתי(קרול) שנפטר בשיבה טובה לפני פחות משנה. מצד שני המודרניות מושכת יותר לכיוון שובל. אם אלה שני המועמדים מה מהם יותר מומלץ? שוב תודה מראש, מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם השם אליה?

מאיר כהן
    22/01/2009

עוד מועמד :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיר

ליאת יוגב
    23/01/2009

כאשר אני מציגה את המשמעות של כל אחד מהשמות , נותנת פירוט המאפשר לכם להחליט , מה את מעדיפים ? ואם כך אתם הם אלה שאמורים להחליט , מה עדיף ? השם אליה , מראה על מפה שלפיה מספר הגורל הינו 2 , והמספרים האחרים הינם 3 ,9 , כאשר מספר 2 יותר בישן סגור מופנם , 3 -9 מספרים יותר פתוחים חברותיים , המייצגים את העובדה , שרוצים את הילדה יותר בהיבט של פתיחות , וזרימה , המפה כולה היא מפה נשית רגשית ונפלאה , גם זו אופציה טובה בהחלט ... בהצלחה , ספרו לי מה בחרתם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסוף החלטנו על..............

מאיר כהן
    23/01/2009

היי ליאת, ראשית אני ואישתי מודים לך מאוד על הזמן שהקדשת לנו. כמו שביקשת אני מעדכן אותך שבחרנו בשם אליה. כל טוב, מאיר כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיר

ליאת יוגב
    23/01/2009

נפלא , קיים במפה גם צד של צורך בביטוי ואפשרות ליצירתיות . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו