מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת עם ו' או בליימית23/01/2009
בשעה טובה נולדה לנו תינוקת מקסימה ב13.1.09 בשעה 14:11 שמי ימית 9.9.75 ובן זוגי דורי22.8.73 שם המשפחה אוסטר.קראנו לה עופרי בתחילה היתה התלבטות לגבי עם ו או בלי מה דעתך על השם?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית
ליאת יוגב23/01/2009מתוך תאריך הלידה של ביתך ,מתקבל מספר גורל 7 , מספר המציין עומק רצינות איכות ,דרישה לשלמות , מיום לידה 13-4 מדגיש צדדים מאד נוקשים , מול זה המספרים האחרים הם מספרי 3 ו-5 מספרים קלילים זורמים תקשורתיים , כמו לראות שתלמד מהחברה סביבה הורים מורים , שפחות אוהבים את החלקים הנוקשים שבתוכה , ואם כך צריכה להיראות יותר זורמת וקלילה .... המפה כולה היא מפה עם מספרים מאד פרטיים , מה שמדגיש צדדים יחודיים אינדבדואליים ,חשוב אם כך , לתת את המקום של הפרטיות . קיים סוג של בלבול בעולם הצרכים , כאשר החשיבה מראה על צד מאד סקרן , צורך בגיוון ריגוש עניין , מול זה הפנים הרבה יותר כבד , בודק , רציני בגישה, אז אם מה הולכת ?? להפנות לכיוון יצירתי או רוחני , בהמשך הדרך , חיבור גם למוסיקה שיכול להיות נהדר ... בהצלחה . אין שאלה לגבי השם עפרי , מאחר והשם כבר נבחר .... והוחלט על עופרי עם האות ו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
ימית24/01/2009אך עדיין התייעצנו עם מישהי שהיא נורמולוגית קבליסטית בתחילה היא אמרה עופרי בלי ו ולאחר מכן היא ביקשה את שמו של בן זוגי ואמרה שלפי זה כן צריך את ה ו אז אני קצת מבולבלת אשמח למרות שכבר בחרנו שתאמרי לי לפי הבנתך במקרה שלנו אם עדיף עם ו או בלי.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
ליאת יוגב24/01/2009לא ברור לי איך לענות ... ברור שכאשר מתייצים עם 1000- נומרולוגיים , קיימות 999 שיטות , את צריכה לבחור במי את בוטחת ואם זה ללכת בהרגשה שלמה . ואם כך אין לי מה להוסיף על השם עפרי ללא האות ו . מאחר והשם נבחר ועל כך כל נסיון לבדוק , לא רלוונטי ממילא . בהצלחה והיי שלמה עם הבחירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)