בחירת שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבן
    אדוה
    24/01/2009

שלום , אני צפויה ללדת בניתוח קיסרי ב-10/03/09 בשעות הבוקר בן. בעלי ואני מתלבטים בין השם לידור לאדיר ושמו השני יהיה נפתלי על שם אבי שנפטר בטרם עת אך היה קרוב מאוד לליבי... שם בעלי ברק ושמי אדוה שם משפחה סופר רצינו לשמוע לדעתך..תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדוה

ליאת יוגב
    24/01/2009

מבין שני השמות שהצעת , אין ספק שהשם אדיר הוא היותר מומלץ , גם כי לא מושלם , במיוחד אם התינוק אכן יוולד בתאריך הלידה 10.3 ואסביר כאשר מספר הגורל מתוך תאריך הלידה הינו 6 ואם כך המון רגש , מול זה שם מלא 3 ואם כך מספרים רגשיים , אך יש כאן משהו האומר , מה פתאום , אני לא הולך להיסחף בעולם הרגשות , יתכן גם שילמד ממי מהוריו , שכל מקום שיש בו רגישות עודפת , משלמים על כך מחירים ואם כך אסור להיסחף רגשית ביתר , מה שנקרא מפת - פחד מאיבוד שליטה , המביאה לתוך החיים אירועים של איבוד שליטה . ואם כך פחות אוהבת , שוב צריך לבחון האם באמת תאריך הלידה המשוער , הוא הוא התאריך , השם לידור לא מתאים מסיבה אחת יוצר מפה שיש בה מספר קרמה 13-4 מצבים של חוסר שביעות רצון , הרגשה של תקיעות , נעילות מחשבתית , אז למה לבחור בכזה שם ? היו איתי בקשר לאחר הלידה ונהיה חכמים יותר , מעבר לעובדה , שחשוב שתכינו שמות נוספים עד הלידה .... להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו