שמות לתאומים- בן ובת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות לתאומים- בן ובת
    אלה
    25/01/2009

אתמול 24.1 נולדו לי ולבן זוגי האהוב תאומים מקסימים- בן ובת עדיין לא חשבנו עם שמות אז אשמח לדעת מה דעתך לבת חשבנו על- אוריאן, אוריין, אלין, שיר, אביגיל (או אביגייל) לבן חשבנו על- ליאם, איתן, אלון, עומר (או עמר) או אדם לי קוראים אלה ולבעלי מאיר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות לתאומים- בן ובת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם המשפחה הוא תורן

אלה
    25/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה

ליאת יוגב
    26/01/2009

ראשית , מספר הגורל של התאומים , הינו 9 מספר המדגיש צדדים של הבנה נתינה , צורך לתקן את העולם , מספר שיש בו הרבה דרמות , צורך בהן .... רצון לבגדול ועוד ... כאשר מבין השמות , אתייחס ראשית לשל הבת - השמות אוריאן או אוריין , מבחינה נומרולוגית זהים , מקבל מפה מאד הרמונית , הבנה נתינה רבה , לכך תהיה מיועדת . בהחלט יכול להתאים . השם אלין , גם הוא אפשרי , מאחר , ומתקבלת מפה מאד חזקה , שאפתנית מטרתית , יכולת מנהיגותית ובהחלט הרמונית , אוהבת . לשיקולכם בין שני השמות הללו , השמות האחרים בעייתיים , כל אחד מסיבותיו הוא .... באשר לבן - השמות עומר או עמר מקבלים מפה מדי נשית , ולכן לא הייתי בוחרת בהם , כאשר מדובר בבן , איתן , שם המקבל קרמה 19-1 מצבים קורבניים , בעיות תקשורת , לא לבחור . השם ליאם הוא המומלץ ,ללא ספק, יוצר מפה מנהיגותית , חזקה , צדדים מאד פרקטיים , שאפתניים , בסה"כ המפה הרמונית ולכן הייתי בהחלט ממליצה על זה השם ואם כך השמות המועדפים , הם אוריין , אוריאן , אלין , לבן - השם ליאם . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו