מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת בדיקת שמותאור26/01/2009
יש לי ילד אחד ואני 4 שנים בניסיונות להביא את השני. מבקשת לבדוק לגבי השם שלו האם נבחר נכונה שחר 2.11.2004 בשעה 8:30 בבוקר. אני אשמח לבדוק אם יש קשר בין הקושי להיכנס להריון לשם שלי אשמח לקבל תשובה שמי אורלי נולדתי ב- 4/8/1971 בשעה 06:00 בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ליאת יוגב27/01/2009ראשית , צרפי את שם המשפחה של בנך . מעבר לכך , אני מאמינה שאפשר לבדוק את נושא ההריון , אלא ,שלא אעשה זאת דרך האתר הזה . אם בכל זאת תבחרי להיוועץ , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור28/01/2009תודה על השיחה. לגבי בני... שם המשפחה הוא לולו לינג האם עלי להוריד את הלינג או שניתן להשאיר את שני השמות משפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
ליאת יוגב28/01/2009המפה של בנך שחר מראה על ילד בוגר ורציני במיוחד , מספרים המדגישים חלקים מאד אינדבדואליים פרטיים , יחודיים מול זה מאד חשוב הבטחון מסגרות , כלומר צד של יחודיות פרטיות , ומה פתאום חייב הבטחון מסגרת יציבות , ואם כך פעם הולך עם החלק היחודי שבו ופעם עם הצד המאד מובנה, מסגרתי מה שנקרא , הליכה בתלם . האם להשאיר את השם שחר לולו בלבד ? זו שאלה מעניינת , והייתי חושבת שיש בזה משהו נכון אך לא באופן החד משמעי , מאחר ויש משמעות מאד גדולה לשם הנבחר , כך שזוהי בעצם מפתו ,המפה אליה נולד ואםכך זוהי האנרגיה שמכיר , למה חשבת על האפשרות להוריד את שם המשפחה לינג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור28/01/2009נתחיל בזה שהוספתי את שם משפחתיהקודם לבני ולי מאחר ואבי נפטר בטרם התחתנתי ורציתי ששם המשפחה שלו ישאר לדור נוסף מאחר ואנחנו רק בנות וכל אחת שינתה לשם משפחה אחר. חשבתי להוריד לאחר מספר שנים מאחר ואולי זה באמת כבד מידי עבור ילד במיוחד המשמעות שנתתי לשם המשפחה . עלי לציין כי בעלי לא שינה את שם משפחתו. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שדלגת עלי..עניתי על שאלתך..
אור01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ליאת יוגב01/02/2009במידה ואכן שחר נולד לשמות המשפחה לולו לינג , הדגשתי את תכונותיו הבוגרות והמפה המאד רצינית שלו ... כאשר לשאלתך האם להוריד את השם לינג , בהחלט אפשרי , גם כי חשוב לציין ש-80% מערך המפה של האדם זוהי המפה הראשונה אליה נולד . ובכל זאת האפשרות להיקרא שחר לולו , יכולה בהחלט להיות טובה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)