מבקשת בדיקת שמות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מבקשת בדיקת שמות
    אור
    26/01/2009

יש לי ילד אחד ואני 4 שנים בניסיונות להביא את השני. מבקשת לבדוק לגבי השם שלו האם נבחר נכונה שחר 2.11.2004 בשעה 8:30 בבוקר. אני אשמח לבדוק אם יש קשר בין הקושי להיכנס להריון לשם שלי אשמח לקבל תשובה שמי אורלי נולדתי ב- 4/8/1971 בשעה 06:00 בבוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת בדיקת שמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור

ליאת יוגב
    27/01/2009

ראשית , צרפי את שם המשפחה של בנך . מעבר לכך , אני מאמינה שאפשר לבדוק את נושא ההריון , אלא ,שלא אעשה זאת דרך האתר הזה . אם בכל זאת תבחרי להיוועץ , 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    28/01/2009

תודה על השיחה. לגבי בני... שם המשפחה הוא לולו לינג האם עלי להוריד את הלינג או שניתן להשאיר את שני השמות משפחה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אור

ליאת יוגב
    28/01/2009

המפה של בנך שחר מראה על ילד בוגר ורציני במיוחד , מספרים המדגישים חלקים מאד אינדבדואליים פרטיים , יחודיים מול זה מאד חשוב הבטחון מסגרות , כלומר צד של יחודיות פרטיות , ומה פתאום חייב הבטחון מסגרת יציבות , ואם כך פעם הולך עם החלק היחודי שבו ופעם עם הצד המאד מובנה, מסגרתי מה שנקרא , הליכה בתלם . האם להשאיר את השם שחר לולו בלבד ? זו שאלה מעניינת , והייתי חושבת שיש בזה משהו נכון אך לא באופן החד משמעי , מאחר ויש משמעות מאד גדולה לשם הנבחר , כך שזוהי בעצם מפתו ,המפה אליה נולד ואםכך זוהי האנרגיה שמכיר , למה חשבת על האפשרות להוריד את שם המשפחה לינג ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    28/01/2009

נתחיל בזה שהוספתי את שם משפחתיהקודם לבני ולי מאחר ואבי נפטר בטרם התחתנתי ורציתי ששם המשפחה שלו ישאר לדור נוסף מאחר ואנחנו רק בנות וכל אחת שינתה לשם משפחה אחר. חשבתי להוריד לאחר מספר שנים מאחר ואולי זה באמת כבד מידי עבור ילד במיוחד המשמעות שנתתי לשם המשפחה . עלי לציין כי בעלי לא שינה את שם משפחתו. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שדלגת עלי..עניתי על שאלתך..

אור
    01/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור

ליאת יוגב
    01/02/2009

במידה ואכן שחר נולד לשמות המשפחה לולו לינג , הדגשתי את תכונותיו הבוגרות והמפה המאד רצינית שלו ... כאשר לשאלתך האם להוריד את השם לינג , בהחלט אפשרי , גם כי חשוב לציין ש-80% מערך המפה של האדם זוהי המפה הראשונה אליה נולד . ובכל זאת האפשרות להיקרא שחר לולו , יכולה בהחלט להיות טובה . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו