שלום ענת נעים מאוד.

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שלום ענת נעים מאוד.
    שרית
    28/07/2007

רציתי לשאול על ילדי היקרים:
    גיא - 31.07.1998 שעת לידה 12:10 בצהריים
    נועה-לי- 30.11.2001 שעה 18:23 אחרה"צ
    רומיאל- 20.6.2005 שעה 11:48 בצהריים.
    אשמח אם תאמרי לי גם על בעלי ועלי:

שמי שרית מוריה 24.02.1973 נולדתי בדקה לחצות.
    (אגב כאשר רומיאל נולדה הוספתי את השם מוריה לשמי ואני חייבת לומר שאני לא מבינה מדוע אבל הרבה יותר טוב לי אני יותר אוהבת את התוספת.

בעלי: איל יעיש 03.06.1972 נולד בצאת שבת.

תודה רבה רבה לך מראש.
    שרית מוריה חזן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ענת נעים מאוד.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם ההורים שלנו.

שרית
    28/07/2007

במידה וצריך ושחכתי לכתוב....
    שם הורי (שרית) שוורץ בטי ואיזו
    וההורים של איל:חזן טרז וחנניה.
    תודה רבה לך ושבוע מצויין.
    שרית מוריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת סליחה מראש.....

שרית
    28/07/2007

הי ענת ואני מבקשת להתנצל שכתבתי את כל השמות ביחד.
    כשדיפדפתי במה שכותבים לך, הבנתי שלא ניתן לכתוב לך את כל השמות ביחד אז על מה שתעני אני יגיד תודה רבה.
    וסליחה.
    שבוע טוב.
    שרית מוריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההוספה לא שינתה דבר

ענת זנזורי
    30/07/2007

שרית שלום רב
    אכן איני יכולה לענות על שמות כל בני המשפחה במייל אחד ,גם לא כדאי לכם כי אז לא אוכל להתרכז ולענות בהרחבה על כל שם , אנא ממך את שאר השמות פשוט פצלי למיילים נפרדים.. בקשר לבנך גיא , השם גיא הוא בסדר עבור בנך , יש לגיא שילוב מעניין בתאריך הלידה ,מצד אחד הוא ילד עקשן שמאוד לא אוהב שאומרים לו מה לעשות ,ומצד שני הוא ילד שמאוד אוהב לעזור ולפרגן והוא רגיש ,השם בסדר והכל תקין
    דרך אגב לגבי שמל ,ההוספה של השם מוריה , רק שתדעי שבהוספת השם מוריה לא עשית דבר כי הגימטריה היא 9 ולכן השם ששית אשר נותן 1 בגימטריה ותחברי אליו את הגימטריה של השם מוריה הנותן 9 בייחד זה נותן 10 השווה לגימטריה 1 ושוב אנחנו חוזרים רק לשם שרית ,אבל מכיוון שאת לא יודעת , נראה לך שהיה שינוי משמעותי ,הישנוי היה קורה גם אם לא היית עושה אותו ,פשוט בדיוק שהחלפת את השם בדיוק "יצאת לדרכך" מבחינה נומרולוגית ,זאת אומרת שהתחת כביוכול את חייך והגורל התחלי לפרגן לך ,גם ללא קשר לשם מוריה
    תודה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת תודה רבה רבה על תשובתך את צודקת

שרית מוריה.
    31/07/2007

גיא הוא בדיוק מה שכתבת עליו.
    נשמה תהורה, יחד עם ילד שרוצה לעשות מה שהראש שלו אומר.
    כל הכבוד את גדולה.
    שרית מוריה חזן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו