שם לתאומים בן ובת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתאומים בן ובת
    מיכל
    28/01/2009

שלום אני אמורה לעבור ניתוח קיסרי ב12.2.09 על מנת ללדת תאומים בן ובת מקסימים אנחנו מאוד מתלבטים לגבי שמות לבן:קורן, כרמי, ליעם, יינון לבת: אבישג, זהר, שי, שקד שם המשפחה הוא ברטימור מודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתאומים בן ובת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל

ליאת יוגב
    28/01/2009

נכון לעכשיו גם אם לא ילדת , אני משיבה ל ך בהתאם לתאריך הלידה , 12.2.2009 משמעות הדבר שהתינוקות אמורים להיוולד למספר גורל 7 , מספר המייצג עומק איכות חכמה למידה , כאשר מבין השמות שהצעת , לבן השם יינון , עם שני י , הוא המועדף , מקבל מפה שיש בה חלקים מאד מנטליים מצד אחד , ומצד שני פרקטיים מעשיים במיוחד . מידה של השגיות שקיימת גם אם הפנים מאד זקוק לזמנים עם עצמו , כאילו , קיים כאן מצב שאחד מההורים הוא יותר שאפתן ודוחף קדימה , האם קיים מצב כזה, מי מכם , או את או בעלך , מאד שאפתניים מנהיגותיים ...? עבור בת מבין השמות , השם המועדף הוא אבישג , מאחר והמפה מאד הרמונית , גם כי קיימת בעייתיות , המתייחסת לקושי באינטימיות , המספרים הקיימים בשם אבישג , הם 1 7 9 יום 3 , מה שאומר יחודיות אינדבדואליות , פרטיות , צדדים מאד של תובנה חכמה , אבל לא בהכרח קל בשיתוף .. אם כל המשתמע מכך , ובכל זאת השמות האחרים , ממש לא מומלצים , אלא אם כן תציעו שמות אחרים . חשוב לי לדעת שזהו אכן תאריך הלידה , במידה וקיים שינוי , עדכנו אותי ....ונבחן שוב את השמות . להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו