בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    מירב
    28/01/2009

שלום רב, ב21.01.09 ילדתי את בתי. רציתי בבקשה עזרה בהחלטה לגבי השם. אנו מתלבטים בין יעל ליהל. מה יותר מתאים מבחינה נומרולוגית? שם המשפחה שלנו הינו נפוסי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירב

ליאת יוגב
    28/01/2009

האם סגורים על אחד משני השמות , מאחר וקיימת בעייתיות בכל אחד מהשמות , ואני יודעת שאני מקשה , כשאני משיבה כך ובכל זאת כששואלים אותי , חייבת לענות ורק א מ ת ... ואם כך מספר הגורל של התינוקת הינו 6 מיום לידה 3 -21 מה שמדגיש צדדים מאד רגשיים , נשיים , המספר 6- מדגיש , צורך חזק באהבה הרמוניה , ביתיות משפחתיות , דרישה לשלמות רגשית , ומה שמתקבל בעקבות השם יעל , מפה שיש בה חלקים המדחיקים את עולם הרגשות ,כמו שולחים אותי לעצמאות מתחילת הדרך ,ולא תמיד מגינים על אותם רגשי הקיים בי , מספרי 1 ו-8 הם המספרים הנוספים , מעבר לעובדה שנוצר כאן מספר קרמה 19-1 מספר המייצג , מצבים שבהם תוכל להרגיש או במקום של עליונות או נחיתות , מסכנות תלות . לא פעם קושי תקשורתי , לא תמיד יקלטו נכון . השם יהל יוצר מפה שיש בה גם כן מידה רבה של הדחקות לעולם הרגשות ,גם אם המספרים כולם הינם מספרים זוגיים מספרי 6 4 8 , ובכל זאת ה-4 8 המספרים המודגשים במפה , יוצרים מצבים של הדחקה לעולם הרגשי הקיים בה, כמו לומר , תקלוט שחשוב יותר להיות מעשי פרקטי , אחראי , ומה פתאום לתת מקום לעולם הרגשות ? מעבר לכך נוצר כאן מספר קרמטי , קרמה , תיקון על חיים קודמים , כשבחיים האלה הרגשה של תקיעות , חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד . אז כמובן לשיקולכם .... ובכל זאת אם תציעו אופציות נוספות , אעזור לכם בבחירה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

ליאת יוגב
    28/01/2009

הערה נוספת , משהו שלא נוהגת לעשות ובכל זאת , האם השם תהל , זו אופציה אפשרית ??? כי אז המפה נפלאה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם

מירב
    28/01/2009

קודם כל תודה. אני מאוד אוהבת את תהל אך בעלי פחות . מה לגבי שמות: נועה ונטע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

ליאת יוגב
    28/01/2009

השם נועה מקבל מפה קרמטית ,כלומר השם המלא המתקבל הינו 13-4 מה שאומר ,מצבים של תקיעות , חוסר שביעות רצון ועוד . לכן פחות ממליצה עליו השם נטע מקבל מפה שיש בה צדדים מאד רגשיים מספרי 6 2 3 מול זה הצד של החשיבה האומר , מה פתאום להיסחף בעולם הרגשות , מה שנקרא - מפת פחד מאיבוד שליטה , ואם כך בתוך החיים יקרו מצבים של איבוד שליטה , משום כך , לא מומלץ , לבחור השם , מה גם שקיימים מספרים חרדתיים . הציעו שמות נוספים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו