עזרה בבחירת שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לבן
    יעל
    29/01/2009

שלום, בעלי ואני מאד מתלבטים לגבי שם לבן שלנו שאמור להיוולד בע"ה ב8.6.09 אני מודעת לכך שיש צורך לדעת את תאריך הלידה אך אודה מאד אם תוכלו בבקשה לייעץ לי איזה מבין השמות מתאימים לשם המשפחה שהוא: שמואל שם האם: יעל שם האב: אייל השמות שאנו מתלבטים לגביהם הנם: אורן אלעד עידו אשמח לשמוע את חוות דעתך על אף שעוד לא ידוע תאריך הלידה תודה רבה! יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ליאת יוגב
    30/01/2009

מבין השמות , השמות אלעד ועידו הם היותר מומלצים , זה במידה ולא יוולד למספר גורל 4 , כי אז יווצר קונפליקט . מעניין לראות שבכל אחד מהשמות , גם אורן ,וכן אלעד ועידו , מתקבל מספר קרמה 14-5 המדגיש צדדים שזקוקים לריגושים עניין סקרנות , הצורך בלשנות ולעבור כל פעם לדבר הבא.... חשוב מאד לבחון שמספר הגורל לא יצור קונפליקט עם המספר 5 המתקבל בכל אחת מהמפות , של אלעד ועידו . השם אורן לא מתאים , מאחר וקיים קונפליקט בין ה-5 ל-4 ומשום כך לא מומלץ ..... להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת תודה רבה!

יעל
    30/01/2009

לאית תודה רבה ואהיה בקשר לאחר הלידה כל טוב יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו