התייעצות נוספת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התייעצות נוספת
    שלי
    30/01/2009

הי ליאת, בתאריך 04/01/09 נולד בני. שמי שלי ושם בעלי ערן (בת.ז רשום עירן). שם משפחתנו דבדבני. מאחר ואהבנו מאוד את השם איתי וקראנו כך לבננו בסופו של דבר. מאחר ויש בליבי עדיין לבטים לגבי השם בפרט נוכח חוות דעתך. אבקש לשאול האם השם יהלי שלפתע מאוד מצא חן בעיני טוב יותר מאיתי או להשאיר שם זה. בתודה מראש וסליחה על הפניה החוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלי

ליאת יוגב
    30/01/2009

אני תמיד תוהה איך עלי לענות על בחירת שם , כאשר השם כבר נבחר ... אז מה לומר , שהמפה שנוצרה בעקבות השם איתי , הינה מפה נוקשה מדי .... כאשר עברו 3 שבועות ועכשיו האם לשנות ???? 80% מערך המפה הראשונה ,היא המפה . כלומר אחרי 3 שבועות מאז התחברתם לשם איתי , בעצם נראה שזהו השם ... גם בשם יהלי קיימות בעיות , שאציג אותן , צדדים מאד אינדבדואליסטיים מול מה פתאום , מה שנקרא מפת , פחד מאיבוד שליטה , מפה שיש בה חלקים שאומרים לא רוצה לראות עצמי יותר מדי בפרטיות בלבדיות , ואז אם מה הולך , אם החלק המאד פרטי , או אם החלק המאד זוגי , אירועים שיגיעו ויהיו בחיים ויאבדו שליטה , האם להמליץ על השם ? בעייתי קיים גם צד נוקשה במיוחד , מול עד כמה ילמד שהעולם לא יאהב אותו בחלקים המאד נוקשים , ואם כך חייב להיראות כלפי חוץ כמי שמאד רגיש זוגי , שותף אינטימי , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , לא לאהוב להראות לעולם את הצדדים המאד נוקשים שבי .... שוב , לא בטוח שאייעץ לשנות למפה בעייתית , במיוחד אחרי שכבר התחברתם ובחרתם בשם איתי מה גם שלא פשוט במיוחד בשם יהלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו