מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתguy31/01/2009
שלום לך ליאת נולדה לנו בת בשעה טובה בתאריך 25/1/2009 אך עדיין לא מוצאים לה שם ההתלבטות היא בין השמות הבאים רומי עדי טופז הילה אנחנו די מבולבלים וכל יום חושבים שמצאנו את השם אבל מסתבר שלא מקווה שתוכלי לעזור הצעות לשמות נוספים יתקבלו בברכה תודה רבה תאריך לידה: 25/1/2009 שם משפחה: טל ההורים :טובה וגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובה
ליאת יוגב31/01/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 1 מספר המייצג צדדים יחודיים אינדבדואליים פרטיים , צורך בעצמאות יחודיות ללכת בדרכה ולדעת להישען על האני שלה . כאשר השם רומי פחות מומלץ בשל המפה היותר מדי פרטית , גם כי יכולה להיות הרמונית ובכל זאת כאשר מתקבל שם מלא 16-7 מתוך השם רומי טל , נוצר שם מלא קרמטי , 16-7 האומר שיעור במערכות יחסים , לכן לא מממליצה על השם .. השם טופז , יוצר מפת חנק , מספרי 6 החונקים את ה-1 שאליו נועדה ואם כך ויתור רב על האני שלה ... כי צריך להיות יותר הרמונית משפחתית למען אחרים , ואם כך מצבים של חנק בתוך החיים ... אירועים חונקים גם בריאותית יכולה להיות בעיייתיות . השם עדי יכול להתאים כאשר קיים צד מאד פרטי מול צד אחר שהוא יותר הרמוני משפחתי . צד זורם מאד מול היכולת לקחת אחריות בדרך החיים . ואם כך עדי טל השם המועדף . הילה בעייתי גם כן . לא לבחור בו . בהצלחה , אלא אם כן קיימים שמות נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחים להחליט
guy07/02/2009ליאת שוב שלום לך כבר עברו שבועיים מאז הלידה ועדיין אין לנו שם למרות המלצתך הפנים של הקטנה והמסרים מהסביבה בעד השם רומי למרות שמבחינה נומרולוגית השם לא מתאים פתאום אני נתקלת בשם הזה המון ו"כתוב" לה על הפנים רומי אבל אני קצת חוששת לתת לה את השם יש דרך לאזן עם שם נוסף אולי ואם כן איזה מספר השם הנוסף אמור להיות ניסנו את השם עדי ליום אחד וזה פשוט לא היא מה את אומרת ? אני מתחילה להכנס לבאסה אצל בני הראשון זה לא היה כזה סיפור ...התאריך 25/01/2009 שם משפחה טל שעת לידה 8:35 דרך אגב זה נכון שלא טוב לחכות כל כך הרבה עם השם ? מה זה אומר ? סלחי לי שאני קצת נודניקית אבל שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
guy07/02/2009עוד משהו שחשבתי עליו אם אני יוסיף את שם משפחתי זה יעזור במשהו שם משפחתי ישעיהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפחת טל
ליאת יוגב08/02/2009מכירה את המושג "ונתחכמה לו " כך נראה הרעיון בלהוסיף שם ישעיהו , הלו לא לזה התינוקת נולדה ואם כך , ממש לא זה הפתרון . כאשר השם רומי , ממש לא מומלץ , בשל המפה היותר מדי אינדבדולית ,פרטית , יחודית אבל גם בקטע של לבדיות , לא מומלץ , מעבר לכך נוצר כאן מספר שם מלא 16-7 ואם כך קרמה נוספת , שיוצרת שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים וכדו. השם האפשרי הינו רום , כפתרון , האם מתחברת אליו ?? במידה וכן , ללא ספק עדיף על השם רומי . אז לשיקולכם .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)