נומרולוגיה לשם של ביתי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• נומרולוגיה לשם של ביתי
    נוגה
    01/02/2009

שלום רב, אני מתכוונת לערוך טקס זבד הבת לביתי הקטנה ברצוני לקבל פירוש עבור השם שלה "יהלי" נולדה ב30.11.2008 תודה רבה "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נומרולוגיה לשם של ביתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגה

ליאת יוגב
    01/02/2009

חשוב לדעת את שם המשפחה של התינוקת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשפחה הוא גואטה

נוגה
    02/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגה

ליאת יוגב
    03/02/2009

אני מניחה שכשפנית אלי לשאול מה משמעות השם יהלי , התכוונת לפירוש אחר מזה שהצד הנומרולוגי בא לתת , את משמעות השם תוכלי אולי לראות בספרים , אני אסביר נומרולוגית , ואם כך מספר הגורל של ביתכם הינו 6 מספר המראה על צורך בהרמוניה משפחתיות , א ה ב ה , דרישה לשלמות רגשית ועוד , מול זה המספרים האחרים הם מספרי 7 ו-1 מספרים שיוצרים מעין סוג של הגנות על העולם הרגשי , דאגו להגן עליה , מהסיבה שיש בה צדדים כל רגישים וזקוקים להמון אהבה , כי בתחושותיה , כאילו צריכים להתמודד לא פעם עם החיים בעצמאות רבה .... בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו