מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבןאבא29/07/2007
ענת שלום ,
בשבוע הבא 06.08.07 אשתי אמורה ללדת בעזרת השם בניתוח קיסרי
אנו מתלבטים לגבי מס' שמות בינהם , לירון ,עמית או שם אחר שאת יכולה להמליץ עליו כך שיתאים
לתאריך לידה זה .
תאריך הלידה שלי :03.01.71
תאריך הלידה של אשתי - 19.05.70
אודה לתשובתך המהירה .
אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציין את מין העובר
ענת זנזורי30/07/2007לאבא החמוד
קודם כל אני מברכת אתכם ללידה קלה ,משאלת לא הבנתי האם מדובר בבן או בבת ,כי הדבר מאוד משמעותי , נתקלתי כבר בלירון ובשם עמית גם לבן וגם לבת , אנא ממך ציין את מין העובר
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין העובר - הוא בן
מוטי31/07/2007ענתי שלום
מין העובר הוא בן
אם יש לך רעיון לשם שיכול להתאים ונוכל לאמץ אותו בשמחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת אותי ?
מוטי01/08/2007ענתי ,
ביקשת את מין העובר והשבתי - בן , ולא חזרת אליי עם תשובה
אנא עני לי
אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגימטריה 1
ענת זנזורי02/08/2007לאבא שלום רב
לא שכחתי , מבין השתיים השם הטוב יותר הינו לירון ,הנותן גימטריה 8 , במידה והינכם מעויינים במספרחם נוספים ,אז גם גימטריה 1 טובה מאוד , יש לכם ילד עם המון כספים בגורל ולכן מאוד חשוב שידע לממש אותם , הוא יהיה גם אנרגטי וגם תזזיתי , ,אולי דווקא הייתי מכוונת יותר לגימטריה 1 ופחות 8 כמו לירון ,אני לא רוצה שהוא יהיה יותר מידי אנרגטי , לגבי השם עמית - ממש לא
לסיכום , תנסו לחפש שם בגימטריה 1 שיצן לו יכולת ניהול טובה בעתיד
שיהיה מזל טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אבא02/08/2007קודם כל תודה
ענת
האם את מכירה אתר שמרכז שמות לפי גימטריה כך שאוכל לבחור מתוך מבחר שמות
שם מתאים שנותן גימטריה 1 .
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בגמטריה -1 מה עדיף מהשניים ?
אבא06/08/2007ענת
לאחר בדיקת שמות רבים חיפשתי שם בגימטריה 1 שהכי מתאים לתאריך הלידה
ע"פ המלצתך והשמות שמצאתי הם - רתם ,יואב
מה עדיף מהשניים
תזכורת:
תאריך הלידה - 06.08.07
שעה- 10:23
אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיקולכם
ענת זנזורי07/08/2007את האמת אין הבדל ,לשיקולכם האישי
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)