שאלה נוספת - בחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת - בחירת שם לתינוק
    גלית ואילן
    05/02/2009

ליאת שלום, התייעצנו איתך לפני מס' ימים לגבי שם לתינוקנו: איל או ניל. ראשית, אשמח לדעת אם לכתוב איל ב"י" אחת או שתיים. תאריך הלידה של התינוק: 17.1.09. ונשמח לשמוע את דעתך לגבי תום ו- טום. תודה רבה מראש, גלית ואילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לכתוב: שם המשפחה של התינוק

גלית ואילן
    05/02/2009

הינו - מדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית ואילן

ליאת יוגב
    06/02/2009

השם אייל עם שני י , לא מומלץ , גם בשל המפה הקונפליקטית בין מספר גורל 2 לבין שם מלא 1 , מעבר לכך קיים שם מלא 19-1 מספר קרמה - המדגיש שיעור על חיים קודמים . השם איל , מראה על צורך בשלווה , זוגיות , מול זה היכולות בכיוון של עשייה בגדול , , מפה שקיימים בה צדדים של הבנה ורגישות רבה, כשכלפי חוץ פחות יאהב להראות את הצד הרגשי שבו , כמו לומר ,פחות קבלה עצמית , אם החוצה חשוב לי להיראות אחרת ממי שאני , סימן שלא אוהב את מי שאני .... מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , כמו שני עולמות , ציבורי - מול פרטי , הפנים כל כך זוגי אינטימי תלותי , החוצה , יראה יותר מנטלי , יחודי וכדו. כך שלא ברור לי שהכי ממליצה על השם איל , בשל כל הסיפורים המורכבים שהצגתי השם תום יוצר מפה נשית רגשית מדי , מדובר בבן , השם טום , אולי יותר מומלץ בשל הצדדים היותר סתגלנים . וגם כאן קיימת מפה שיש בה משהו שפחות אוהב להראות את מי שאני , כמו פחות קבלה עצמית . כידוע , אין מפות מושלמות ואולי השם טום , יכול להיות לא רע....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו