מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה נוספת - בחירת שם לתינוקגלית ואילן05/02/2009
ליאת שלום, התייעצנו איתך לפני מס' ימים לגבי שם לתינוקנו: איל או ניל. ראשית, אשמח לדעת אם לכתוב איל ב"י" אחת או שתיים. תאריך הלידה של התינוק: 17.1.09. ונשמח לשמוע את דעתך לגבי תום ו- טום. תודה רבה מראש, גלית ואילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב: שם המשפחה של התינוק
גלית ואילן05/02/2009הינו - מדן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית ואילן
ליאת יוגב06/02/2009השם אייל עם שני י , לא מומלץ , גם בשל המפה הקונפליקטית בין מספר גורל 2 לבין שם מלא 1 , מעבר לכך קיים שם מלא 19-1 מספר קרמה - המדגיש שיעור על חיים קודמים . השם איל , מראה על צורך בשלווה , זוגיות , מול זה היכולות בכיוון של עשייה בגדול , , מפה שקיימים בה צדדים של הבנה ורגישות רבה, כשכלפי חוץ פחות יאהב להראות את הצד הרגשי שבו , כמו לומר ,פחות קבלה עצמית , אם החוצה חשוב לי להיראות אחרת ממי שאני , סימן שלא אוהב את מי שאני .... מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , כמו שני עולמות , ציבורי - מול פרטי , הפנים כל כך זוגי אינטימי תלותי , החוצה , יראה יותר מנטלי , יחודי וכדו. כך שלא ברור לי שהכי ממליצה על השם איל , בשל כל הסיפורים המורכבים שהצגתי השם תום יוצר מפה נשית רגשית מדי , מדובר בבן , השם טום , אולי יותר מומלץ בשל הצדדים היותר סתגלנים . וגם כאן קיימת מפה שיש בה משהו שפחות אוהב להראות את מי שאני , כמו פחות קבלה עצמית . כידוע , אין מפות מושלמות ואולי השם טום , יכול להיות לא רע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)