תינוקת חדשה במשפחנ

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• תינוקת חדשה במשפחנ
    ליילי
    05/02/2009

נלדה לנו בשעה בשעה טובה תינוקת בתאריך 28.01.09 בשעה 9:45 בבוקר, שם המשפחה שלנו הוא גבאי, האם השם איילין גבאי יתאים?? תודה מראש ליילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת חדשה במשפחנ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליילי

ליאת יוגב
    06/02/2009

מספר הגורל של התינוקת הינו 13-4 מספר המייצג , צורך בבטחון מסגרת יציבות , אחריות רבה , כאשר על פי השם איילין מתקבלת מפה שיש בה צדדים מאד אחראיים , הצדדים האחרים של ניתוח המפה , קיים צד של רצוי מול מצוי , הצד הרצוי הוא באהבה משפחה בטחון יציבות , מול מציאות שתדרש לא פעם להסתדר בזכות עצמה ,בעצמאות רבה , כמו לומר למה שולחים אותי להתמודד בעצמאות ,בניגוד לרצונותי , ואם כך קיים צד של תסכול לאורך הדרך ... כי כמו שנאמר , רצוי , מול מצוי אז לשיקולכם . האם קיימים שמות נוספים ? או שהשם נבחר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אופציות

ליילי
    07/02/2009

מה עם לין, ליאן, או אורין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליילי

ליאת יוגב
    08/02/2009

אסביר על כל אחד מהשמות כדי שאפשר יהיה להבין מדוע לא הייתי ממליצה עליהם ... השם לין יוצר מפה נוקשה מדי , קושי בביטוי רגשות , ועוד , כאשר מעבר לכך נוצר שם מלא קרמטי 16-7 מספר המדגיש - שיעור במערכות יחסים , השם ליאן יוצר מפה שיכולה להיות הרמונית, אבל במידה והיה מדובר בבן, הייתי יכולה להמליץ עליה , כאשר כל המספרים מספרים גבריים ומדובר בכל זאת בבת. מה שיכול ליצור לימים בעייתיות באינטימיות , ועוד . השם אורין יוצר מפה שמעבר לעובדה שמספר הגורל הינו 13 -4 גם השם המלא המתקבל הינו 13-4 מספר המדגיש , תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון ועוד . ואם כך , אין לי איך להמליץ על שמות שרואה בכל אחד מהם סוג של בעייתיות . הציעי עוד שמות , ואעזור לכם ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו