שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    אינה
    06/02/2009

שלום, בני נולד ב-26/10/08 בשעה 14:37. נתנו לו שם כפול: איתי דוד. שם משפחה: קונדזלה. מעוניינים בחוות דעתך על השם נבחר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינה

ליאת יוגב
    06/02/2009

האם כאשר בחרת בשם לבנך התכוונת ששני השמות יהיו בשימוש , או שהשם דוד , הוא השם השני הרשום בת.ז. ?? על פי השם איתי דוד קונדזלה , מתקבלת מפה שלפיה מספר הגורל , צמצום תאריך הלידה הינו 1 מספר המדגיש צדדים יחודיים , אינדבדואלים , עצמאיים ועם זה צריך לתת לו ללכת , מידה רבה של יחודיות פרטיות וכו . המספרים האחרים במפה , מוכיחים על צדדים שיש בהם מה שנקרא "על פי ישק 'דבר" , אני מחליט קובע מנהל וכו . כאשר קיים פחד בללכת עם הצדדים הכל כך מנהיגותיים שבו . מצד אחד , מצד שני המפה מדגישה , צדדים מאד יחודיים פרטיים ומה פתאום חשוב לי ללכת עם הצד השותפי , זוגי , ומה יקרה אם אהיה יותר מדי בפרטיות שלי , כי הרי האידיאל שלי הינו 2 , מה שאומר שותפות אבל הגורל 1 , אז אם מה הולך ? שותפות? לבדיות??יחודיות ? לשים דגש למיוחדות שבו , לצדדים המיוחדים , מה שנקרא , לתת לו את המקום הפרטי , ודרכו בזכות עצמו , בהצלחה . במידה והתכוונתם לשם איתי , ציינו זאת ?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיוק

אינה
    07/02/2009

תודה רבה על התגובה. אכן התכוונו שהשם המלא יופיע בת.ז. (דוד זה על שם אבי ז"ל). התכוונו שהשם הראשי יהיה איתי. מצטערת שלא ציינתי מלחתחילה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינה

ליאת יוגב
    07/02/2009

ואם כך , מתקבלת מפה שונה לחלוטין ,כאשר מספר הגורל הינו 1 , מספר המציין ,כאמור , יחודיות פרטיות , מול זה השם המלא במקרה זה הינו 2 , ואם כך נוצר מעין קונפליקט בין ה-1 לבין ה-2 המדבר על יכולת שיתופית , תלות , החשוב במיוחד לחבר אותו ליחודיות אינדבדואליות עצמאות ועוד . המפה מציינת חלקים שאליהם נולד והינם עצמאיים חזקים מנהיגותיים , מול צדדים מאד רכים יותר , שבעצם כך יקלוט שאתם כהוריו והסביבה , רוצה אותו , מה שנקרא , תוותר על האני שלך , סוג של מפת חנק , ואם כך שוב הקפידו להדגיש את המקום המיוחד שבו , שלא תמיד יאהב שיחליטו ינהלו ויקבעו לו .... אין ספק שיהיה ילד מאד סקרן , ומי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים יותר קליל זורם החוצה , יראה מאד רגשי סטנדרטי ... ואולי יש כאן מה שנקרא מסרים כפולים מצד ההורים ... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו