הוספת שם לילד

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• הוספת שם לילד
    טל
    07/02/2009

שלום אני מעוניינת להוסיף שם ילדי איתי אביטל נולד ב 26.5.05 בשעה 3.00 לפנות בוקר בלידה רגילה - לא קלה השם אותו אני מעוניינת להוסיףלשמו הפרטי הוא אברהם האם מתאים? ומהם ההשלכות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת שם לילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל

ליאת יוגב
    08/02/2009

מדוע החלטת שצריך להוסיף שם לבנך ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

ליאת יוגב
    08/02/2009

ברור שהשם אברהם כשם שני , זו לא ההמלצה שהייתי עושה . אולי הייתי נותנת דגש לבחירת השם איתי אביטל , מתקבלת מפה שיש בה מספר 5 דומיננטי מאד , ואם כך הייתי שואלת , מי מכם כהוריו מאד לא רגוע ?? האם קיימת אופציה שכזו ? כאשר ה-5 זהו מספר שקולט מתוך חברה סביבה הורים וכו . חשוב להפנות את איתי , לכיוון ספורטיבי , כדי ליצור יותר רוגע . כאשר מספר הגורל שלו הינו 2 , מדגיש צדדים שמאד זקוקים לשלווה רוגע תמיכה ועידוד , וה-5 זהו המספר ,שכפי שציינתי , קולט מתוך הסובבים אותו . לא בטוח שהוספת שם זהו הפתרון לעניין , קודם הבינו את הילד , ואת ניתוח מפתו .... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו