ליאל

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ליאל
    אנג'לה
    07/02/2009

שמי אנג'לה, אני נולדתי בתאריך 9 למרץ 1970. ב-3 ל-2 1996 עשו לי החייאה והצילו אותי. אני רוצה להוסיף שם לשם שלי, ליאל, אני אוהבת את השם הזה ורציתי לדעת אם זה מתאים לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליאל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמואל

ליאת יוגב
    08/02/2009

מבין השמות נועה נעה או קרן , נראה שהשם המועדף הינו קרן . מספר הגורל של התינוקת הינו 13-4 - מדגיש את הצורך בבטחון מסגרות יציבות , מספר המייצג מידה רבה של נוקשות , כאשר המספרים האחרים על פי השם קרן גריידי , הינם מספרים פשרניים , רכים במידה רבה ומחברים לנשיות , כאשר מדובר בבת - זה מאד חשוב , שלא יווצרו מספרים מדי נוקשים , גבריים וכו. לכן מבין השמות זהו השם היותר מוצלח , יכולות בכיוון הדרכה , השראה יצירתיות , רעיונות , צורך בביטוי ועוד . השם נועה יוצר מפה קונפליקטית - ממש לא לבחור . השם נעה , גם הוא יכול להיות לא רע , ובכל זאת אעדיף את השם קרן ... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגלה

ליאת יוגב
    08/02/2009

מהו שם המשפחה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגלה

ליאת יוגב
    08/02/2009

בהחלט אפשרי להוסיף השם ליאל . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה:

ert
    08/02/2009

נ ד ו ב ה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו