בדיקת שם - איתן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בדיקת שם - איתן
    שרית וכליס
    07/02/2009

היי, רציתי להתייעץ לגבי השם של בני השני, איתן , איתן נולד ב 21.01.06 , בניתוח קיסרי בשעה 17:30 אחה"צ , בנוסף נתנו לו שם ע"ש סבי ז"ל - יצחק שמופיע אך ורק בת.ז. (לא בשימוש יומיומי) שם משפחתנו - וכליס. אב - הרמן פביו אם - שרית בהתחלה הייתי מאד מרוצה מבחירת השם , מאחר ואיתן היה תינוק חולני מאד ועד היום עוד סוחב בעיות בעיקר בדרכי הנשימה והריאות. בתחושה הפנימית שלי הרגשתי שעל ידי מתן שם חזק נתנו לו יותר כח , ואכן עם כל הבעיות הוא ילד מאד חזק, חייכן , שמח ועליז ובעיקר חביב הבנות! היום הוא בן 3 , וניכר כי יש עדיין עיכוב בשפה, וקושי בתקשורת עימו.... בנוסף להיותו עקשן מאד!!!! האם יש מקום להוסיף לו עוד שם למתן מזל טוב יותר.. או איזון כלשהו לקושי ...? תודה רבה שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שם - איתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרית

ליאת יוגב
    08/02/2009

לא ידוע לי במקרה הזה שאכן צריכים להוסיף שם נוסף ... לא רואה סיבה לעקשנות , כן אפשר לראות שמדובר בילד רגיש במיוחד , צורך בביטוי , או שיעור בנושא הביטוי , כמספר גורל 3 , כאשר ב-3 קיים גם צד מאד פשרני , רצון להישאר ילד , כאשר הסגנון של ילד הינו "בכאן ועכשיו" מה גם שנולד ליום לידה 3 -21 . מעבר לכך לא ברורה לי הסיבה לבעייתיות כלשהי ... ואם כך לא אוכל לראות האם צריך להוסיף שם . האם השם יצחק מצויין בת.ז. ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שם- איתן

שרית
    08/02/2009

היי ליאת, תודה רבה על התגובה המהירה , השם יצחק אכן מופיע בת.ז. - אנחנו לא משתמשים בו ביומיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן

ליאת יוגב
    08/02/2009

הוספת השם יצחק , טובה במקרה זה , גם אם לא בשימוש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

שרית
    10/02/2009

רציתי להודות לך על העזרה והייעוץ :) בקרוב יצטרף חבר חדש למשפחה אחזור להתייעצות :) ושוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו