מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת שם - איתןשרית וכליס07/02/2009
היי, רציתי להתייעץ לגבי השם של בני השני, איתן , איתן נולד ב 21.01.06 , בניתוח קיסרי בשעה 17:30 אחה"צ , בנוסף נתנו לו שם ע"ש סבי ז"ל - יצחק שמופיע אך ורק בת.ז. (לא בשימוש יומיומי) שם משפחתנו - וכליס. אב - הרמן פביו אם - שרית בהתחלה הייתי מאד מרוצה מבחירת השם , מאחר ואיתן היה תינוק חולני מאד ועד היום עוד סוחב בעיות בעיקר בדרכי הנשימה והריאות. בתחושה הפנימית שלי הרגשתי שעל ידי מתן שם חזק נתנו לו יותר כח , ואכן עם כל הבעיות הוא ילד מאד חזק, חייכן , שמח ועליז ובעיקר חביב הבנות! היום הוא בן 3 , וניכר כי יש עדיין עיכוב בשפה, וקושי בתקשורת עימו.... בנוסף להיותו עקשן מאד!!!! האם יש מקום להוסיף לו עוד שם למתן מזל טוב יותר.. או איזון כלשהו לקושי ...? תודה רבה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ליאת יוגב08/02/2009לא ידוע לי במקרה הזה שאכן צריכים להוסיף שם נוסף ... לא רואה סיבה לעקשנות , כן אפשר לראות שמדובר בילד רגיש במיוחד , צורך בביטוי , או שיעור בנושא הביטוי , כמספר גורל 3 , כאשר ב-3 קיים גם צד מאד פשרני , רצון להישאר ילד , כאשר הסגנון של ילד הינו "בכאן ועכשיו" מה גם שנולד ליום לידה 3 -21 . מעבר לכך לא ברורה לי הסיבה לבעייתיות כלשהי ... ואם כך לא אוכל לראות האם צריך להוסיף שם . האם השם יצחק מצויין בת.ז. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שם- איתן
שרית08/02/2009היי ליאת, תודה רבה על התגובה המהירה , השם יצחק אכן מופיע בת.ז. - אנחנו לא משתמשים בו ביומיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתן
ליאת יוגב08/02/2009הוספת השם יצחק , טובה במקרה זה , גם אם לא בשימוש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
שרית10/02/2009רציתי להודות לך על העזרה והייעוץ :) בקרוב יצטרף חבר חדש למשפחה אחזור להתייעצות :) ושוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)