האם להוסיף בת.ז. עוד שם בכדי לחזק ?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם להוסיף בת.ז. עוד שם בכדי לחזק ?
    רויטל
    08/02/2009

שלום לך ליאת אשמח אם תעזרי לי לצאת מה"פלונטר" שנכנסנו אליו. בנינו נולד בתאריך 19 בנובמבר 2008 וקראנו לו- אופק, הבנתי, שהשם אינו מתאים לתאריך הלידה, אבל גם בעלי וגם אני התחברנו לשם הזה מכל השמות בעולם וככל שניסינו להחליף לו את השם לא הצלחנו. זה פשוט מתאים לו מאד. מה עושים? עדיין לא רשמנו אותו בת.ז. ולכן אפשר להוסיף . האם כדאי להוסיף לו עוד שם שיאזן את המספרים . ? חשבנו על אור או זיו. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רויטל

ליאת יוגב
    08/02/2009

מהו שם המשפחה של אופק ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטרסברג

רויטל
    08/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רויטל

ליאת יוגב
    08/02/2009

ומה אומר ? אני מניחה שכבר דנתי איתכם על השם , גם כי לא זכור לי , ובכל זאת קיימת בעייתיות על פי נתוני המפה אופק שטרסברג , מתקבלת מפה שיש בה מספרי 7 דומיננטי , כאשר מספר הגורל של התינוק הינו 5 , קיים קונפליקט מאד בעייתי בין ה-5 ל-7 כצירוף מספרים , שיוצר בלבול גדול , פחד מאיבוד שליטה , שמביא בחיים למצבים של איבוד שליטה , כעסים עצורים , רגשות קשים . ובכל זאת נראה שהשם נבחר , אז מה אומר ???? שם שני לא פותר את הקונפליקט . האם בעבר יעצתי לכם לגבי בחירת השם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן כן

רויטל
    08/02/2009

מכיוון שתאריך הלידה היה יזום והשם נבחר מזמן, ייעצת לי לחכות עד ללידה כי דברים יכולים להשתנות. אם נשמיט בת.ז. את האות ו' ונקרא לו אפק עם חולם חסר? מה דעתך???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רויטל

ליאת יוגב
    09/02/2009

אני מתנצלת , בעצם צמצום תאריך הלידה של בנך הינו 4 , מספר המייצג צורך בבטחון , מסגרות יציבות ,צדדים מאד אחראיים . אין ספק שעדיף השם אפק על פני אופק ,כי אז מוריד משהו מהנוקשות הקיימת במפה , אך כאשר מתכוונים לשם ובוחרים בו , זו ההתייחסות וניתוח השם , ואם כך לא נוכל להתעלם מהשם הנבחר אופק . ובכל זאת חושבת שנכון לעשות את השינוי , לא רק בת.ז אלא גם ביום יום , בלרשום את השם כך , אפק , כשיציג עצמו , לימים ... ושוב סליחה , על הטעות שלפיה טענתי שהגורל הינו 5 , ואם כך אפילו משהו שמיטיב עם המפה ... בעובדה שהינו 4 ... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

רויטל
    09/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו