מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקמיכל09/02/2009
שלום רב ברצוני להתייעץ איתך בנושא שם לתינוק שעתיד להוולד בסוף יולי 2009. תל"מ 30.07.09 אני מרגישה שהגיע אלי שם בלילה כמו סימן, מכיוון שרק בבוקר אותו היום ביררתי את משמעותו: נשמע לי השם רובי בראש רובי היא כאמור האבן הראשונה שבין אבני החושן ובנוסף מסמלת בין השאר את שמו של ראובן התנכי ושבט ראובן בכך חשבתי הכוונה שאקרא לבני שיוולד רובי (ראובן), כאשר השם ראובן ירשם בת"ז או שני השמות וכנראה שהילד יקרא רובי בחיי היום יום שם משפחתו של בעלי לובל הפרטי נועם, שמי מיכל הכוונה ל: רובי (ראובן) לובל האם תוכל לתת לי חוות דעת אודות צירוף זה ומשמעות שני השמות וכל המכלול? יש לציין עוד נקודה חשובה, נכון לעכשיו בעלי לא מחבב במיוחד את השם הנדון ורוצה לקרוא לבנו איתן, שם שאני אינני מתחברת אלין כרגע מבחינה נפשית איתן לובל - הכוונה לבתנו הבכורה - בת 3.5 קוראים דורין ונוסף לה שם בת"ז שרה לובל - ונולדה ב 16.09.05 האם אתה רואה בעייתיות בשם זה שכן למרות היותה ילדה מלאך מכל הבחינות מבחינה בריאותית היא נוטה לחולי אשמח לעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה לשון נקבה, ליאת, ראיתי שטעיתי
מיכל09/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ליאת יוגב10/02/2009באשר לבחירת השם רובי לובל ,קיימת בעייתיות שהיא קרמה 13-4 , מספר קרמה ,זהו שיעור על חיים קודמים , 13-4= נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד . משום כך לא הייתי ממליצה על השם . כאשר גם בעבור דורין לובל , נוצר מספר קרמה שכזה , מצד אחד קיימים במפתה מספרי 5 , מספרים המציינים צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה ותנועה , מול חלק אחר האומר , מה פתאום ? חייבת ללכת עם הצדדים הבטוחים , אחריות רצינות בגרות .. אז אם הולכת ? פחות ידוע לי סיבת החולי אצל דורין ,כך שלא אנסה להסביר זאת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)