שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק
    מיכל
    09/02/2009

שלום רב ברצוני להתייעץ איתך בנושא שם לתינוק שעתיד להוולד בסוף יולי 2009. תל"מ 30.07.09 אני מרגישה שהגיע אלי שם בלילה כמו סימן, מכיוון שרק בבוקר אותו היום ביררתי את משמעותו: נשמע לי השם רובי בראש רובי היא כאמור האבן הראשונה שבין אבני החושן ובנוסף מסמלת בין השאר את שמו של ראובן התנכי ושבט ראובן בכך חשבתי הכוונה שאקרא לבני שיוולד רובי (ראובן), כאשר השם ראובן ירשם בת"ז או שני השמות וכנראה שהילד יקרא רובי בחיי היום יום שם משפחתו של בעלי לובל הפרטי נועם, שמי מיכל הכוונה ל: רובי (ראובן) לובל האם תוכל לתת לי חוות דעת אודות צירוף זה ומשמעות שני השמות וכל המכלול? יש לציין עוד נקודה חשובה, נכון לעכשיו בעלי לא מחבב במיוחד את השם הנדון ורוצה לקרוא לבנו איתן, שם שאני אינני מתחברת אלין כרגע מבחינה נפשית איתן לובל - הכוונה לבתנו הבכורה - בת 3.5 קוראים דורין ונוסף לה שם בת"ז שרה לובל - ונולדה ב 16.09.05 האם אתה רואה בעייתיות בשם זה שכן למרות היותה ילדה מלאך מכל הבחינות מבחינה בריאותית היא נוטה לחולי אשמח לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה לשון נקבה, ליאת, ראיתי שטעיתי

מיכל
    09/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ליאת יוגב
    10/02/2009

באשר לבחירת השם רובי לובל ,קיימת בעייתיות שהיא קרמה 13-4 , מספר קרמה ,זהו שיעור על חיים קודמים , 13-4= נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד . משום כך לא הייתי ממליצה על השם . כאשר גם בעבור דורין לובל , נוצר מספר קרמה שכזה , מצד אחד קיימים במפתה מספרי 5 , מספרים המציינים צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה ותנועה , מול חלק אחר האומר , מה פתאום ? חייבת ללכת עם הצדדים הבטוחים , אחריות רצינות בגרות .. אז אם הולכת ? פחות ידוע לי סיבת החולי אצל דורין ,כך שלא אנסה להסביר זאת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו