בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    מורן
    09/02/2009

שלום רב.. אני ובעלי מתלבטים בקשר לשם לביתנו הבכורה שנולדה ביום שני בתארים 02.02.09 בשעה 16:55 ההתלבטות היא בין עמית, יובל, שירה, נועה, מאיה או דנה. שמי הוא מורן ושם בעלי שמעון, משפחה אלחרט. בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורן

ליאת יוגב
    10/02/2009

מספר הגורל של התינוקת הינו 6 - מספר המייצג צורך בבית משפחה אהבה , הרמוניה , כאשר מבין השמות שהצעת , השם עמית יכול להיות נפלא , גם כי קיימת סוג של בעייתיות מסויימת (אין שם ללא בעייתיות , כזו או אחרת ) השם עמית יוצר מספרים רכים נשיים , נועם רב , יכולת ביטוייית , כאשר כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר עצמאית יחודית בדרכה , ופחות שיקלטו אותה בצד הכל כך רך . כמו לומר פחות קבלה עצמית , למה צריכה להראות כלפי חוץ משהו אחר ממי שאני ? ובכל זאת זוהי מפה הכי פחות בעייתית , כפי שציינתי משאר המפות , השם מאיה הדחקה לעולם הרגשות , השם דנה בעייה של מספר קרמה 19-1 בעייה תקשורתית , השם יובל , הדחקה לעולם הרגשות , מבינה שצריכה להיות מאד חזקה שאפתנית , ומדחיקה את מה שנועדה אליו .... השם שירה שוב הדחקה לעולם הרגשות , ושמירת חיץ . ואם כך נראה לי שהשם עמית הוא הטוב ביותר בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו