מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמות לשני הבנים שלי - ברית ביום שישאודי10/02/2009
שלום רב, נולדו לי תאומים בנים ב-5 בינואר 2009 שם משפחה קרייביל חשבנו לקרוא לאחד אילי גבריאל ולשני אלעד יונתן לכל אחד שני שמות אחד ישראלי ואחד לדוברי אנגלית (בעלי לא דובר עברית) ההתלבטות היא: איליי או אילי יונתן או יהונתן או לקרוא לאחד יונתן ולשני אלעד בלי שמות שניים (אם הבחירה הראשונה שלנו לא ממש הרמונית). נשמח לקבל את עצתך בברכת כל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודי
ליאת יוגב11/02/2009ראשית , אני מניחה שכאשר אתה מציג את שני השמות לילדיך , הכוונה היא לשם ראשון כשם שיקרא והשם השני כשם שיופיע בת.ז כשם נוסף, במידה ולא כך הדבר , תקנו אותי . מספר הגורל של התאומים הינו 8 - מספר המציין כוח רב , שאפתנות , מטרות , גישה פרקטית השגיות רבה ועוד . ואם כך השם אילי מקבל שם מלא שגם הוא נותן 8 - מה שמדגיש צדדים מאד עוצמתיים פרקטיים מעשים , כל המפה המתקבלת על פי הם אילי , היא מפה זוגית , כאשר צורת החשיבה מראה על צורך בהרמוניה , משפחתיות אהבה , מול החוסן כוח הקיים ב-70% מערך המפה . כמו לומר לפעמים רוצה לראות עצמו יותר רך רגשי מאשר , כל כך פרקטי ומעשי ... ובכל זאת כל המפה במקרה של אילי היא מפה זוגית , המייצגת צדדים סטנדרטיים , ילד טוב , מה שנקרא ,ההולך בתלם ... השם יונתן יוצר מפה שיש בה חלקים מאד אינטנסיביים , פעלתנית , דינמיות , קצב , מול זה כלפי חוץ , חשוב יהיה להיראות יותר מובנה , מסגרתי , נורמטיבי, ובקצב שונה , מכפי שכל המפה מראה , כמו לומר צדדים של פחות קבלה עצמית , כמו לראות שפחות יאהב להראות לעולם את הצדדים הכל כך אינטנסיביים פעלתניים שבו .... השם יונתן , במקרה זה , נראה כשם טוב בהחלט , אוהבת .... וכן השם אילי . האם צריך כאן שמות נוספים , לא בטוחה ... בעיקר במידה וכוונתכם היא לבחור שם אחד בלבד . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)