האם שמי מתאים?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם שמי מתאים?
    שוקי
    01/08/2007

נולדתי ב-26.07.52 . אח של אמי נהרג במלחמת השחרור ושמו היה יהושע. אמי מאד רצתה להנציח את זכרו ולמרות שנולדתי בת, החליטה לקרוא לי על שמו וקראה לי תשועה. בצבא התחילו לקרוא לי שוקי ועד היום כמעט כולם קוראים לי שוקי.(יש אנשים שאפילו לא יודעים את שמי האמיתי, רק קרובי משפחה קוראים לי תשועה). אני יודעת שלפי הקבלה אסור לקרוא על שם אדם צעיר שנהרג (אגב דודי היה בן 22 בנופלו, בשנת 1948). שם משפחתי במקור היה בן-יעקב, שם אמי טובה ושם אבי שמחה.
    האם שמי מתאים? ואיך לדעתך צריכים לקרוא לי, תשועה או שוקי.
    מודה לך מראש על תשובתך
    שוקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם שמי מתאים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דווקא שוקי יותר מתאים

ענת זנזורי
    02/08/2007

שלום רב
    למרבה ההפתעה השם שוקי מבחינה גימטרית אכן יותר מתאים לך מהשם תשועה הנותן גיטמריה 7 שחלא מתאימה בכלל , בעיקרון אכן לא מומלץ לקרוא לקרוב משפחה על שם אדם שנפטר בטרם זמנו במיוחד במלחמות או מכל סיבה שהיא , לפי תאריך הלידה שלך אני מבינה שאינך כל כך צעירה ,כך שלדעתי את כבר עם השם הזה שנים רבות , לדעתי תשאירי את זה כך וזהו...דבר אחר נוסף קחי בחשבון שהשנה הקרבה מיולי 07 עד יולי 08 תהיה שנה קצת של מנוחה ,של חוסר כח ולכן הגורל מכוון להמון מנוחה, יתכן והשנה תהיה נטיה יותר לבדיקות ולהיות יותר אצל רופאים ,הכל יהיה בסדר ,אני אומרת שוב ,הגורל מכוון השנה למנוחה ,אם יש מצב ללימודים גם טוב או גם לנופש
    תודה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו