קצת לפני לידה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• קצת לפני לידה
    רוני
    13/02/2009

הי ליאת, אני מאמינה שאין לבחור שם לילד לפני לידתו. בנוסף, לעיתים אנחנו כל כך רוצים כל ההריון שם מסויים וכאשר הילד נולד ואנו מביטות לראשונה בעיניו השם יכול פשוט לא להסתדר טוב... מצד שני, לפני מספר חודשים עלה אצלי שם שלא עוזב אותי ואני חייבת לתהות האם הוא הולם ומתאים. האם תוכלי לדעת זאת רק על סמך שמי ושם בעלי מבלי לדעת את תאריך הולדתו של הקטנצ'יק? :-) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת לפני לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני

ליאת יוגב
    14/02/2009

אין לי צורך בשמות ההורים ,אלא בשם התינוק , ואם כך כיתבי לי מהו השם שחשבת עליו וכן שם המשפחה של התינוק . ומכאן אוכל (כרגע , גם ללא ידיעת תאריך הלידה ) להמליץ , או פחות מכך על השם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני לידה

רוני
    14/02/2009

תודה לך! כשחשבתי שזו תהיה בת הסתדר לי לקרוא לה אור. כשהבנתי שזה יהיה בן השם אור לא התאים, וקפץ לי השם רואי (ב- א' ) פתאום גם הבנתי שבשם רואי יש את המילה אור וזה נתן לי תחושה טובה. שם המשפחה הוא ניקולא אם שמות ההורים לא משנים ותאריך הלידה אף הוא פחות חשוב אז למה בדיוק מתייחסים כשבודקים שם? כמדומני ישנה חשיבות אדירה לתאריך הלידה. האם אני טועה? תודה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה :-)

רוני
    16/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

ליאת יוגב
    16/02/2009

מאחר ומתקבל בבחירת השם רואי ניקולא , מספר קרמטי 16-7 שמשמעותו , מצבים של ניתוקים , הפתעות ועוד , לא הייתי ממליצה על השם ... נסי להתחבר לשמות נוספים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו