שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    liza
    15/02/2009

שלום רב אני יודעת שלא נהוג לבחור שמות לפני הלידה אבל לפני כמה חודשים הסתכלתי באינטרנט את השמות כדי לבדוק איזה שם מוצא חן בעיניי - ובחיים לא הייתי בוחרת אותו אבל כשקראתי אותו פתאום הרגשתי תחושה נהדרת של חום בכל הגוף וישר ידעתי שזהו השם. אני ובעלי כמובן "רבים" על השמות הוא רוצה שם - מאיה (ואני פשוט מרגישה שהילדה הזאת היא לא! מאיה) ואני רוצה - אריקה ERICA (אני לא יודעת למה ואיך אבל השם הזה גורם לי הרגשה פשוט נהדרת) אני גם מוכנה שהשםן הזה יהיה שם שני ולא ראשון למרות שזה מוריד מה"ערך ועוצמה" שלו בעיניי. שמ משפחה - מינדל מה אנו יכולים לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשפחת מינדל

ליאת יוגב
    15/02/2009

ישנה אמירה שלפיה בחירת שם נעשית ע"י אמא , השם מאיה יוצר בעייתיות בהתייחס לשם מאיה מינדל , כאשר השם המלא המתקבל הינו 19-1 מספר קרמטי , שיעור על חיים קודמים , מצבים של קושי תקשורתי , הרגשת עליונות , או נחיתות . השם אריקה מינדל , נראה נהדר , לפי שעה , מבלי להתייחס ,כרגע , לתאריך הלידה ,שכידוע מרכיב חשוב . ואם כך זו אופציה נפלאה , אך חשוב להכין שמות נוספים שאפשר יהיה להתאים השם ביחס גם לתאריך הלידה . להשתמע לאחר הלידה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו