בדיקת שמות ילדיי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמות ילדיי
    ליאת
    17/02/2009

שלום , שמי ליאת בן נון, שם בעלי מיכאל (בת"ז) מאז ומתמיד קוראים לו מיקי. התרשמתי לטובה מהפורום ומהתשובות שלך. תודה לך על כך שאת מפנה מזמנך לענות ולייעץ. בע"ה אני אמורה ללדת בסוף מאי - בת. עד אז אמצא לנכון לשוב אלייך לייעוץ לגבי שם. בינתיים מסקרנות אני שואלת: אציין שמעולם לא חשבתי על נושא השמות בצורה כזו מעמיקה, אך הנה טוב ללמוד. האם השמות שבחרתי לילדיי טובים? עידו נולד ב-19.08.98 טופז נולדה ב-16.04.02 תאריך לידה שלי - 18.06.74 של בעלי - 02.05.71 שוב תודה לך על העיסוק במלאכה. מתשובותייך ניתן להבין שאת ממש מקסימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמות ילדיי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי

ליאת יוגב
    18/02/2009

על ילדייך , כמה מילים , מספר הגורל של עידו הינו 9 - מספר המציין צורך במרחבים , רצון לבגדול , הבנה נתינה , ועוד , מול זה המפה במרביתה הולכת בכיוון של צורך בחופש , ריגוש עניין סקרנות , חלקים מאד אינדבדואלים , מול צדדים של מה פתאום ? כמו לומר פוחד ללכת עם החלקים של הריגושים עצמאות , כי בצורת החשיבה שלו , צריך בטחון מסגרת יציבות , כמו לומר מפת פחד מאיבוד שליטה , פעם ילך עם החלק של האוה ... ופעם עם הזהירות בדיקה , לאן ומה עושים ... חשוב להפנות אותו לכיוון ספורטיבי . לתת לו את המקום שלו הפרטי מאד .ולבוא אליו ממקום של טוב - ועד חצי המלכות ... על טופז , מספר גורל 6 צורך באהבה הרמוניה משפחתיות , צדדים מאד אחריים מול זה חלקים שמאד חשוב יהיה לה ללכת עם הצדדים המאד מרגשים מאתגרים , עניין היסחפות , אז אם מה הולכים , כמו שני צדדים צד מאד ביתי משפחתי וצד פעלתן , ואין רגע דל ... חשוב לאפשר הרמוניה נועם . צדדים רכים הפנים שלה , מול חלקים מאד שיש בהם כוח , חוזק , כמו לומר החיים ילמדו אותה להיות חזקה , שורדת ,גם אם הפנים מאד זקוק למשהו נעים ורך יותר ...כל מה שצריך לזכור בעבורה, הרמוניה ו א ה ב ה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו