מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוספת שםאורלי17/02/2009
לבת שלי קוראים לירי היא נולדה ב14.12.06 בשעה 07:07 בבוקר. יעצו לי להוסיף לה שם כי היא כל הזמן חולה השם שחשבתי עליו הוא שילת האם זה שם טוב לה.....? האם ניתן להוסיף את השם רק בבית כנסת ולא בתעודת הזהות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ליאת יוגב18/02/2009הוסיפי את שם המשפחה של ילדייך ואוכל אולי לעזור לך , לא בטוח שתמיד אני יודעת לענות את התשובות של אחרים , כי אם יעצו לך להוסיף שם , אולי כדאי להיוועץ במי שיעץ זאת . ובכל זאת ננסה , הוסיפי נתון חשוב - שם משפחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינגל
אורלי18/02/2009שם המשפחה הוא קרינגל תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
ליאת יוגב19/02/2009באמת שלא ברור וידוע לי סיבת בעיות הבריאות של ביתך, (לא הכל ידוע לי ) על כל פנים , כאשר מוסיפים שם חשוב להוסיף גם בת.ז ולא רק בבית כנסת , חשוב לעשות תהליך שבו עלייך לתת 3 מטבעות צדקה , ואח"כ לקרוא 40 יום פרק 1 בתהילים , איזה פרק שפותחת , בכל יום - אותו קוראת , האם השם שילת טוב ? לא ידוע לי . מצטערת , נסי להתייעץ עם אחרים בעניין . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי19/02/2009אם את היית צריכה לבחור שם לפי הנתונים שהבאתי לך איזה שם היית בוחרת ....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
ליאת יוגב19/02/2009מצטערת , לא אדע להשיב לשאלתך ... נסי לפנות לנומרולוגית אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)