בדיקת שמות ילדי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמות ילדי
    דפנה מיכאל
    18/02/2009

אנא אם אפשר לבדוק לי האם השמות של ילדי בסדר או צריכים שינוי ואיזה? גיא נולד ב 25.10.88נולד בשעה 0515 רועי תאןם של גיא 25.10.88 נולד בשעה 0525 יום שלישי יובל נולד 30.6.95 בשעה 1100 זיו נולד ב 21.8.2000 בשעה 0300

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמות ילדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפנה

ליאת יוגב
    18/02/2009

מתוך הנחה ששם המשפחה של ילדייך הינו מיכאל , מפתו של גיא מראה על ילד סקרן במיוחד , ואם זאת ילד רציני מאד איכותי בוגר , למרות שכלפי חוץ חשוב לו מאד להיראות יותר קליל זורם חברותי פתוח ,קיימים חלקים יותר רציניים בוגרים מעמיקים איכותיים דורשי שלמות ושיפוטיים . השם רועי - מפה מאד מנטלית חכמה , אם יתר פתיחות בהמשך הדרך , הבנה נתינה רבה , לכך נדרש מהסביבה חברה ... על זיו מפה נוקשה ועד כמה לא אוהב לראות עצמו ככזה , רוצה לראות עצמו יותר רחב אופקים ליברלי ועוד מול החלקים המאד נוקשים הקיימים בו . מקצועיות , לימים , מחשבים . יובל , מפה רכה יותר , צורך באהבה משפחתיות , מול חלקים עם יכולת סתגלנות רבה , זרימה , חשוב לתת להבין אותו בעולם הרגשי שבו , ובצורך בהמון א ה ב ה . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת בוקר טוב ותודה רבה

דפנה מיכאל
    20/02/2009

בוקר טוב ליאת, תודה רבה על התשובה שלך ובמהירות כל כך, כל הכבוד! אם אפשר קצת להעמיק, אני רציתי לשאול בכל זאת אם כדאי להחליף או להוסיף שם לאחד מהילדים. לגיא יש בעיה חמורה של השמנת יתר, הוא היה מאובחן בילדותו ב ADHD מה לגבי רועי האם כדאי לשנות לרוי או רואי? רועי ילד קצת סגור ויותר מידי טוב, ביישן אבל מאוד מוכשר בכל דבר שהוא נוגע. מה לגבי לימודים אחרי הצבא הוא מתלבט בין הנדסה הייטק למוסיקה. לא הבנתי בקשר לזיו . האם השם שלו לא טוב, מה זה נוקשה מאיזו בחינה, יש לי איתו קצת בעיות של קשב בבית הספר קצת קשה איתו בלימודים, על יובל קלעת בול הוא בדיוק כזה, ילד משפחתי וחם. אם את צריכה עוד פרטים תאריך הלידה שלי 21.2.62 של בעלי גיל 7.1.60 מודה לך מראש תודה רבה ושבת שלום דפנה מיכאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפנה

ליאת יוגב
    20/02/2009

את מוזמנת לבוא ליעוץ כולל על כל בני משפחתך , עוסקת בנומרולוגיה , אסטרולוגיה , כף יד , קלפים ותמציות פרחי באך , מניחה שאוכל לענות לך על כל שאלותייך ... אז אם תבחרי , לדעתי גם תרוויחי ... לשיקולך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו