התאמת השם של ביתי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התאמת השם של ביתי
    איריס טל
    23/02/2009

שלום קוראים לבת שלי ליאם והמישפחה טל נולדה בתאריך 21-05-2006 נולדה בשעה 14:10 , רציתי לדעת אם השם שלה מתאים לה , או יש צורך בשינוי או הוספה חשוב לי לציין כי הילדה בתקופה האחרונה חולה כול הזמן בהקאות ושילשולים. אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת השם של ביתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איריס

ליאת יוגב
    24/02/2009

מספר הגורל של ביתך הינו 16-7 מספר המדגיש עומק רצינות איכות דרישה לשלמות , ידע וחכמה זהו מספר היעוד שלה , נכון שיום הלידה הינו 3 , יום 21 =3 וכן השם המלא שלה הינו 3 ואם כך קיימים צדדים יותר קלילים זורמים מבטאים וכו . מול זה אפשר לראות את המפה בהיבט של צדדים נוקשים , כי זהו האפיון של המספר 7 מול זה תקלוט לאורך הדרך , מהחברה סביבה הורים מורים שחייבים להתרכך ולהתפשר ולהיות יותר הרמונית צד אחר בניתוח המפה הינו צדדים מאד אינדבדואליים מול זה מה פתאום חייבת שיתוף , זוגיות צד שיודע והולך עם החלק המאד פרטי שלה וצד אחר שנבהל מכך שיותר מדי הולכת עם היבטים יחודיים פרטיים ביתר , מה שנקרא מפת פחד מאיבוד שליטה , שיכולה להביא למצבים של איבוד שליטה , לעיתים תנהג באופן המאד מיוחד שבה לעיתים בהיבט המאד משתף פעולה . אין לי מושג מדוע לאחרונה רגישה בריאותית .... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו