מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאמת השם של ביתיאיריס טל23/02/2009
שלום קוראים לבת שלי ליאם והמישפחה טל נולדה בתאריך 21-05-2006 נולדה בשעה 14:10 , רציתי לדעת אם השם שלה מתאים לה , או יש צורך בשינוי או הוספה חשוב לי לציין כי הילדה בתקופה האחרונה חולה כול הזמן בהקאות ושילשולים. אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
ליאת יוגב24/02/2009מספר הגורל של ביתך הינו 16-7 מספר המדגיש עומק רצינות איכות דרישה לשלמות , ידע וחכמה זהו מספר היעוד שלה , נכון שיום הלידה הינו 3 , יום 21 =3 וכן השם המלא שלה הינו 3 ואם כך קיימים צדדים יותר קלילים זורמים מבטאים וכו . מול זה אפשר לראות את המפה בהיבט של צדדים נוקשים , כי זהו האפיון של המספר 7 מול זה תקלוט לאורך הדרך , מהחברה סביבה הורים מורים שחייבים להתרכך ולהתפשר ולהיות יותר הרמונית צד אחר בניתוח המפה הינו צדדים מאד אינדבדואליים מול זה מה פתאום חייבת שיתוף , זוגיות צד שיודע והולך עם החלק המאד פרטי שלה וצד אחר שנבהל מכך שיותר מדי הולכת עם היבטים יחודיים פרטיים ביתר , מה שנקרא מפת פחד מאיבוד שליטה , שיכולה להביא למצבים של איבוד שליטה , לעיתים תנהג באופן המאד מיוחד שבה לעיתים בהיבט המאד משתף פעולה . אין לי מושג מדוע לאחרונה רגישה בריאותית .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)