בחירת שם לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבת
    כרמית
    25/02/2009

שלום ליאת, אנו הורים טריים לבתנו שנולדה בחמישי לפברואר 2009 בשעה 11:00 בבוקר ויש לנו קושי בבחירת שם לקטנה. שמי כרמית ושמו של בעלי אבשלום שם המשפחה הוא נהרי. נבקש עזרתך במציאת שם לקטנה. תודה רבה, כרמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרמית

ליאת יוגב
    26/02/2009

אז ראשית , גישתי שונה משל רבנים מספר הגורל של ביתך הינו 9 מספר המראה על יכולת הבנה רבה , נתינה למען אחרים , מספר שמייצג צורך במרחבים , מה גם שנולדה ליום לידה 5 , שני מספרים יום וגורל 5 ו-9 המראים על צדדים פרטיים , חופש חברה עניין וכו. מול זה אתייחס לכל אחד מהשמות שהצעת , השם יהל יוצר מפה שלפיה עולם הצרכים הולך בכיוון מאד פרטי , צדדים זורמים חברותיים , מול זה החיים ידרשו ממנה ללכת עם מידה רבה של אחריות מעשיות ,כמו לומר , רצוי מול מצוי היוצר הרגשה של תסכול . בין הצד של העניין זרימה לבין המציאות המאלצת למידה רבה של אחריות ,כנאמר . השם ענבר יוצר מפה שלפיה מספר הגורל הינו 9 - מיום 5 מרחבים חופש מול צדדים המגבילים לא פעם את החופש והצורך בו , כמו לומר לה תהיי ילדה מאד סטנדרטית , משפחתית , זוגית , ומה פתאום ללכת עם מה שנועדת אליו ?צדדים אחרים הם יכולת ההבנה והרגישות הרבה הקיימת בה , צדדים של אידיאליסטיות , כשכלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות מאד פתוחה קלילה סתגלנית , ופחות שיראו הצדדים המאד רגשיים . השם מאיה יוצר מפת חנק ומספר קרמה 13-4 לא לבחור בו . השם מעיין יוצר מפה שלפיה 9 מיום לידה 5 מספרים זורמים קלילים מול זה מציאות החיים תדרוש ללכת בתלם לקחת אחריות וגישה מאד פרקטית ומה פתאום ללכת עם מה שנועדת אליו הריגושים הרבים והחופש שכל כך זקוקה לו . כמו כן מספרים פעלתניים מול מציאות הדורשת כל כך הרבה אחריות , שוב מפת רצוי מול מצוי היוצרת מצבים של תסכול . השם יעל - לא לבחור בו באופן חד משמעי . אז לשיקולכם . ספרי לי מה נבחר ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת שם לבת

ורד
    26/02/2009

לא כ"כ הבנתי לפי תשובתך מה השם המומלץ לבתי. אני מעוניינת שבמידה והשמות שמסרתי לך אינם חופפים למפה של בתי, אשמח שתמסרי לי המלצות לשמות נוספים שאכן תואמים לאופי שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמית

ליאת יוגב
    27/02/2009

אם תעקבי אחר תשובותי , תראי שלא אני היא שבוחרת שמות לתינוקות , כמו לומר , בחירת שם נעשית ע"י אמא , ואם כך כשהצגת בפני שמות כאלה או אחרים , כל שיכולתי באופן הרבה יותר מעמיק להסביר את משמעות המפות שנוצרות בעקבות השמות שבחרת , אני מציגה את משמעות המפה , ואת היא המחליטה , במקום שממש לא מומלץ , ציינתי ואילו במקרים אחרים , הסברתי מה יצא במידה ושם כזה או אחר יבחר , נכון שאי אפשר לומר שיש שם שהייתי אומרת עליו אוהה... נפלא ., ובכל זאת , אני מניחה שהצעת את השמות , מתוך אהבה מסויימת והתחברות אליהם , וכל מה שנשאר לי בתפקידי כנומרולוגית , להסביר את המשמעות שתיווצר בעקבות הבחירה . ואם כך , או שתציעי שמות נוספים ואעזור לך לבחור השם המועדף , או שתחליטי על אחד השמות שהצעת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו